Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Günün Sözü !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

TaTy

Ayakkabım yok diye üzülüyordum, yolda karşımdan gelen ayaksız bir adam gördüm. (Hz.Mevlana)

Saygılar.
Düşündürücü ve anlamlı...
özlü laf...
çok güzel bir söz ve anlamı düşündürücü
(02-08-2010 08:18 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]Ayakkabım yok diye üzülüyordum, yolda karşımdan gelen ayaksız bir adam gördüm. (Hz.Mevlana)

Saygılar.

Tefekkür alemine frekanslarını kapatmamış, sinyal gücü erişilmeye müsait bir ruh yapısı içinde olalım.

Yaşadığımız mübarek toprakların mübarek insanlarından feyz alalım.Her zaman doğru olun ve doğruluktan asla vazgeçmeyin.Şükür etmek için neden aramayın:Yüce Rabimizin bizleri insan olarak yaratması en büyük şükür nedenidir.Kâlû Belâ'da söz vermiştik:Yüce Rabbimize.

Sınırsızca genişleyen ve aklımızın tasavvur edemediği büyüklükte ki evreni aklımızla idrak edebildiğimize şükür edelim.Acziyetimizi ikrar edelim, aldığımız her nefes için şükür edelim.

Yenilmeyelim:bir anlık hevesi duygularımıza.Kırmayalım hiç bir kalbi.Varlığımızın her aşamasının büyük bir emekle var edilmiş olduğunu hiçbir zaman unutmayalım.

Unutmayalım: bize şah damarımızdan daha yakın olan Yüce Rabbimizi.
Ayakkabım yok diye üzülüyordum, yolda karşımdan gelen ayaksız bir adam gördüm.

Ne yani ayakkabı yok diye sevinicekmi adam? Tabi yine o haline şükretmesi lazımda pek kullanıslı bir söz degil...

SametKARA

Oo Şahane Bir Söz Gerçekten
(02-08-2010 11:35 PM)seheral1 Yazılan: [ -> ]Ayakkabım yok diye üzülüyordum, yolda karşımdan gelen ayaksız bir adam gördüm.

Ne yani ayakkabı yok diye sevinicekmi adam? Tabi yine o haline şükretmesi lazımda pek kullanıslı bir söz degil...

Ayakkabısı yok diye sevinmiyor ki olmayan ayakkabıyı giyebilicek bir ayağı olduğu için seviniyor.
Referans Adresler