Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ses geliyor ama ekranda değişik bir görüntü var!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben oyunu daha önceden ilk çıktığı zamanlarda yine bu pc ile rahat rahat oynuyordum hiçte sorun olmuyordu. Bugün indiriym dedim kurdum patchler yüklendi fakat oyuna tıkladıgımda launcerden girişte ekran açılıyor, arkadan ses geliyor fakat görüntü yok. Sonradan görüntü geliyor fakat ortadaki reklam bölümü var soldaki menü bölümü yok. Acaip değişik şeyler oluyor anlamadım. Ekran kartım yeterli bunu kesin biliyorum Warcraft, Mythos gibi oyunları oynuyorum rahatlıkla... Ekrana gelen görüntüde başta böyle;

[Resim: 12065.jpg]

Şimdiden teşekkürler Smile
Bu tür sorunlar ekran kartından kaynaklanabilir.İyi demişsin ama modelini yazarmısın beyfendi
aygıt yöneticisinden baktığımda mobil intel 965 express chipset family total available graphics memory 358mb olarak geçiyor. Warrock için yeterli bence...
Sen öyle düşünüyorsan öyledir ben pek anlamam ama Nvidia GS 8800 var bende.
hiç yetkili yokmu burda ? Smile
(06-10-2011 06:45 PM)musa95 Yazılan: [ -> ]aygıt yöneticisinden baktığımda mobil intel 965 express chipset family total available graphics memory 358mb olarak geçiyor. Warrock için yeterli bence...

Erkan kartın yetersiz onboard ekran kartı kullanıyorsun şuan... hayret önceden nasıl sorunsuz oynuyordun çok ilginç Smile
Alakası yok bence... DirectX ten sorun olabilir dediler güncelliyorum şuan. Bütün online FPS oyunları çalıştıyor. Combat Arms, Wolf Team, Point Blank, America's Army, Crossfire bunların hepsini oynayabiliyorum ve ayrıca dediğim gibi ilk çıktıgında hiç sorun yok kasma filan süper oynayabiliyordum..
Oyuna chapter3 ile birlikte grafik iyileştirmeleri yapılıyor. Teknik ekip uyarmıştı, oyunun sistem gereksinimleri artabilir diye. Senin durumunda bununla ilgili sanırım Smile
(06-10-2011 10:02 PM)Burak A. Yazılan: [ -> ]Oyuna chapter3 ile birlikte grafik iyileştirmeleri yapılıyor. Teknik ekip uyarmıştı, oyunun sistem gereksinimleri artabilir diye. Senin durumunda bununla ilgili sanırım Smile

Evet Burak haklı chapter3 ile grafiklerde değişti adamım
şans....
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler