Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kan ağlayan çocuk
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Calvino Inman göz doktorların dediğine göre onun "haemolacria" (kanlı göz yaşı akıtma) denilen milyonda bir rastlanan hastalağa yakalanmış. Üzüldüğünde kan ağlayan Inman bazen saatlerce kan ağlıyor. Calvino ilk kez kan ağladığında telaşlanan annesi hemen onu acile götürmüş.

[Resim: 07054109060123782372_thumb.jpg] Hizliupload.com

[Resim: 73027768773986412417_thumb.jpg] Hizliupload.com

ALINTIDIR.
Paylaşma şöyle resimleri direk m045.gif
çocuk ygs'deki sonuçları öğrense o kadar çok ağlarkı kanamadan kaybederiz mazallah Smile
(06-10-2011 02:42 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]çocuk ygs'deki sonuçları öğrense o kadar çok ağlarkı kanamadan kaybederiz mazallah Smile

allah korusun Big Grin
Off offf tövbe tövbe tövbee Allah yardımcısı olsun Sad

(06-10-2011 02:21 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]Üzüldüğünde kan ağlayan Inman bazen saatlerce kan ağlıyor.

Peki, saatlerce kan ağlıyorsa bazen kan kaybından ölür? Ss.gif Beni kan tutuyo ben vallahi bi kan veriyim dedim bayıldım Big Grin Big Grin
(06-10-2011 02:57 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Off offf tövbe tövbe tövbee Allah yardımcısı olsun Sad

(06-10-2011 02:21 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]Üzüldüğünde kan ağlayan Inman bazen saatlerce kan ağlıyor.

Peki, saatlerce kan ağlıyorsa bazen kan kaybından ölür? Ss.gif Beni kan tutuyo ben vallahi bi kan veriyim dedim bayıldım Big Grin Big Grin

kan kaybınında bı sınırı var heralde Big Grin
(06-10-2011 02:58 PM)wrfrkturkwr Yazılan: [ -> ]
(06-10-2011 02:57 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Off offf tövbe tövbe tövbee Allah yardımcısı olsun Sad

kan kaybınında bı sınırı var heralde Big Grin

Ya saatlerce kan akıtan kan kaybından ölür Ss.gifBig Grin Neyse Allah yardımcısı olsun...
Allah yardımcısı olsun kötü bişey gerçekten
Referans Adresler