Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Silah Rehberi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
o biraz şans işi bana aw50f çok az geliyor genelde katana kahrolası javelin (:l) çok geliyor arada 10000 dinar cx4storm bir de aw50f. Bu rehberde yanlış bulduğum birşey de tamamen paraya dayalı bazen pre bile zar zor alınırken çok fazla 8.slot ve siteden alınan silahlar tavsiye edilmiş ben siteden çok fazla silah almadığım halde oyun içindeki cephanelikten çarı çok çeşitli bir şekilde dizebiliyorum. Konu çok güzel ve yararlı ama bir tavsiyem preli ve presizin dışında pre + g1 tarzı bir kategori daha yapılırsa çok daha güzel olabilir.
(06-12-2011 02:40 AM)kmusk410 Yazılan: [ -> ]o biraz şans işi bana aw50f çok az geliyor genelde katana kahrolası javelin (:l) çok geliyor arada 10000 dinar cx4storm bir de aw50f. Bu rehberde yanlış bulduğum birşey de tamamen paraya dayalı bazen pre bile zar zor alınırken çok fazla 8.slot ve siteden alınan silahlar tavsiye edilmiş ben siteden çok fazla silah almadığım halde oyun içindeki cephanelikten çarı çok çeşitli bir şekilde dizebiliyorum. Konu çok güzel ve yararlı ama bir tavsiyem preli ve presizin dışında pre + g1 tarzı bir kategori daha yapılırsa çok daha güzel olabilir.

önerin için teşekkürler yakında onu da yaparım.. Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler