Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: oyun kapanma sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
oyuna daha önce hata veriyordu giremiyordum.
moderetör'ün attığı exe ile girmeye başladım ancak hangi ayarda hangi şekilde olursa olsun ~ 5 dakika içinde oyundan atıyor masa üstüne dönüyor sebebsiz bi şekilde
işletim sistemi win7 64 bit
Aynı problem bendede vardı düne kadar. Chapter 4 yaması varya hani şu silahın ateş rengini mavi filan yapan yama eğer o kuruluysa oyunu silip baştan yüklemen gerek eğer orjinal dosyaların duruyorsa tekrar eski yerlerine yerleştir.Ben baştan yükledim oyunu düzeldi. Eğer bu yama kurulu değilse problemin işlemcinin ısınmasından yada sisteminin oyunu kaldırmamasından kaynaklanıyor olabilir.
(06-10-2011 12:14 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Aynı problem bendede vardı düne kadar. Chapter 4 yaması varya hani şu silahın ateş rengini mavi filan yapan yama eğer o kuruluysa oyunu silip baştan yüklemen gerek eğer orjinal dosyaların duruyorsa tekrar eski yerlerine yerleştir.Ben baştan yükledim oyunu düzeldi. Eğer bu yama kurulu değilse problemin işlemcinin ısınmasından yada sisteminin oyunu kaldırmamasından kaynaklanıyor olabilir.

yama kurulu değil orjinal dosyaları duruyor exe yi bi tek sen attın oda olmuyo diye onla giriyorum ama nedense bi kaç dakika sonra otomatik olarak atıyo lütfern yardım et.
yha bnde hiç ne yaptıysam olmadıne yapmam gerek??SadSadSadSad
Referans Adresler