Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternet Saldırıları Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler önceden paylasıldımı bilmem ama haberlerde izledim ; bu gün ankarada saat 18.00 da deneme yapılıcaktı türk hackerleri internet filtrelemesini protesto etmek için bazı siteleri hackerlıyacaktı ama daha bir gelişme yok. Gercek hackerlama ise pazar günü olacaktır türk hackerli tüm devlet sitelerini hackerlayacaktır.Pazar günü hiç kimse bilgisayarını açmasın diye uyarı geldi yoksa bilgisayarınız çökebilir.
İnci Sözlük gitti bile ARTİST
Big Grin Big Grin Big Grin
(06-09-2011 08:19 PM)forewall Yazılan: [ -> ]İnci Sözlük gitti bile ARTİST

onlar sözlüğün herzamanki server sorunları samet adamlar devlet sitelerini hackliyorlar deniz komuntalığı falan girilmiyor şuan
Hey Allahım devlet sitesi diyormuş Big Grin Ben tuttum inci sözlük diyorum ARTİST
(06-09-2011 08:18 PM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]Beyler önceden paylasıldımı bilmem ama haberlerde izledim ; bu gün ankarada saat 18.00 da deneme yapılıcaktı türk hackerleri internet filtrelemesini protesto etmek için bazı siteleri hackerlıyacaktı ama daha bir gelişme yok. Gercek hackerlama ise pazar günü olacaktır türk hackerli tüm devlet sitelerini hackerlayacaktır.Pazar günü hiç kimse bilgisayarını açmasın diye uyarı geldi yoksa bilgisayarınız çökebilir.

türk hackerlar türkiyeye saldırmıyor . yabancılar saldırmaya çalışıyor ama türk hacker grubu ayyıldız tim onlara çoktan darbeyi vurdu . hani bugün saat 18 de internete girilemeyecekti ??? yaw inanmayın arkadaş interneti kesemezler asla . devlet sitelerine doss saldırısı yapar anca . pazar günü de bişey olmicak bugün ki gibi korkutmaya çalışıyorlar sadece
Hacker Ana vardı bir ara.
İnterneti kesme, bilgisayarların çökmesi gibi bir şey söz konusu olamaz.

Sansüre karşı Türkiye'nin devlet sitelerine saldırı var o kadar. Sanki dünya savaşı çıkmış bir hava yaratıyorsunuz, özellikle de SoloTürk.

Ayyıldız Tim dediğiniz soytarılar; TSK ve Atatürk düşmanı, iktidar yalakası kişilerden oluşuyor.
(06-09-2011 09:42 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]İnterneti kesme, bilgisayarların çökmesi gibi bir şey söz konusu olamaz.

Sansüre karşı Türkiye'nin devlet sitelerine saldırı var o kadar. Sanki dünya savaşı çıkmış bir hava yaratıyorsunuz, özellikle de SoloTürk.

Ayyıldız Tim dediğiniz soytarılar; TSK ve Atatürk düşmanı, iktidar yalakası kişilerden oluşuyor.

Lafı ağzımdan aldın Burhan eyvallah.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler