Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İDM Klanının Terbiyesizliği.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 31638340130501045967.jpg]

Küfür sslerini koymuyorum..
Oyun içerisinde karşı takımda bulunan klandan arkadaşım gamersw0rld un hack olabileceğini söyledi fakat oylamadım..Diğer bir el galatasaray22 nickli arkadaşımızda hack olduğunu belirtince oyladım ve odadan attık..Ardından bu şahıs tarafıma ağza alınmıycak sözler ve küfürler etti.Klan başkanları olan toxicityy e durumu belirttiğimde benim ondan özür dilemem gerektiğini söyledi ve adamını haklı buldu..Böyle oyuncular ve klan başkanları hala oyunda olmalımı sizce yoksa benmi haksızım?
Not=)Konuyu silmezsek sevinirim
Haklı olduğun ve elinde kanıtlarının olduğu bir konu silinmez zaten.. Elinde küfür ss leri varsa koyabilirsin bunu burdan yazmak ile bizim yapabiliceğimiz tek şey konuyu '' delil yetersizliğinden '' kaldırmak olur. Yani elinde kanıt varsa konunu aç ve olan terbiyesizliği gün yüzüne çıkar. Buraya destan yazıp anlatsanda masaldan ibaret olur. Lütfen gerekli kanıtlar ile yeni konu açınız. Bunları buraya koymuyorum diyerek açıklama yapmanız ve ya bu tarz bir durum kimseyi tatmin etmez. Yeterli deliller ile yeni konu açınız aksi takdirde konunuz düzenlenecektir.
Kanıtında küfür var diye ben kaldırdım 2 defa ama şimdi sen de koy diyosun.
Referans Adresler