Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Odadan atılmaktan bıktım artık !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu ve bunun gibilerden bıktım artık...Level düşük diye atmadıkları iftira kalmıyo.Karşı takım bi hack dedimi direk kickleniyorum.Illa para harcattırıp char aldıttırcaklar ya ona uyuz oluyorum...
[Resim: screenshot007ug.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
oyunda çok oluyor bunlar
Ts siz takılırsan atarlar tabi seni nub aykut xD
10 Lv.sin pek düşük sayılmaz.
44 level hesapla dün ilk kez oyuna giriyim oynayayım dedim oyunun yarısında odadan attılar ve güzelde oynamıyordum baya bi unutmuşum Big Grin neden attılar anlamadım alışkanlık olmuş galiba Big Grin Big Grin
Sen güzelim charı git sat sonra odadan atıyolar diye şikayet et. Ah Aykut vah Aykut sana haktır çek cezanı Big Grin
Buda birşeymi 2 kere atılma olayım var hepside arkadaşlarım hesaplarında birinin lvl i düşük skor güzel atılıyorum sebep bize adam kalmıyor birinde de ammo almıyorum diye atılıyorum Big Grin zekalarının küçücük bir kısmınıda bunlara harcayan insan görünümlü hayvanlar seni atabilir kafaya takma alışmaya bak Big Grin
8lik odalarda 1 tane arkadaşınla beraber oynarsan sorun olmaz ama arada bi böyle dengesizler çıkıyor
Böyle olaylar artık öyle doğal ki...
Sen sen ol böyle insanlara cevap verme SS 'lerini çek Smile Çünkü sen cevap vermediğin an başlıyorlar küfüre Tongue Sende SS'lerini çek ve rezil et öyle oyunu bilmeyen insanları...
(06-09-2011 06:34 PM)ataboreas Yazılan: [ -> ]Ts siz takılırsan atarlar tabi seni nub aykut xD

Mic yok nabayım Big Grin

(06-09-2011 06:46 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Sen güzelim charı git sat sonra odadan atıyolar diye şikayet et. Ah Aykut vah Aykut sana haktır çek cezanı Big Grin

Big GrinBig Grin Ole bi anlık gaza geldim sattım Big Grin Nabim ya bana silah lazım değil ama anlaşılan level şart odadan atılmamak için Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler