Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Anonymaous Sahtekarlarına 3. darbe
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Anonymous bi halt yiyemedi ?
Ddos saldırılarından dolayı htaccess ile index2 ye taşındı tib.gov.tr neden bahsediyorsunuz siz.
Vatan haini nedir / kimlere denir ?
Ülkenin şehidine kelle demek, Ülkenin dört bir yanını özelleştirip satmak vatan hainliğidir.
Düzenlendi. Mesajın tamamının bold ve renkli yazılması kurallara aykırıdır. Daha dikkatli olalım m045.gif
Yaptığınız Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'i yıkmakdır halifeliği gerimi getireceksen sansürle buna başla özgür bir devlet olan Türkiye özgürdür gerek halkı gerek vatan severleri.Tamam sansürü getir ama 5 tane silah alımına izin ver bazı insanlar lider kılıklı düşmanlar bu Cumhuriyeti yıkamaya çalışıyor farkına varamayan varsada sömürge altında rahat yaşamak istiyor.Sömürgeye karşı çıkanlar ise vatan haini sanılıp evleri aranıp hapise atılıyor ordu halkdan soğutuluyor din baskısı altında dinimizle alakası olmayan bir yönetim geliyor ama lider dinsiz oluyor ve yabancı oluyor.Siyaset içeriği yok mesajımı anlayan zaten benim görüşlerime saygı duyan ve benimseyen kişilerdir.

Burak Kandöker

Konuyu anlayamadım aynı şeyi savunuyorsunuz ama birbirinize laf ediyorsunuz ?
(06-09-2011 07:07 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Konuyu anlayamadım aynı şeyi savunuyorsunuz ama birbirinize laf ediyorsunuz ?

Hayır biz Anonymousu savunuyoruz. Benim orda yaptığım bir ironiydi.
Solotürk ayyıldızları.
tib çökmedi diyenlere
http://www.downornot.com/tib.gov.tr
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler