(06-09-2011 02:22 PM)42ismail95 Yazılan: [ -> ]Cod mw3 le yarışır. 
Grafikler süper , İsmail haklı bencede yarışır

(06-09-2011 02:38 PM)forewall Yazılan: [ -> ] (06-09-2011 02:22 PM)42ismail95 Yazılan: [ -> ]Cod mw3 le yarışır. 
Grafikler süper , İsmail haklı bencede yarışır 
Grafikte MW3'ü geçicek. Çünkü COD grafik motorunu değiştirmiyor doğal olarak grafiklerinde değişim olmayacak MW3'te
İşte böyle gerçekçi oyunlara sahip olabilmek için artık -geleceğe yatırım açısındanda- 2 bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor. İşte ben bu yüzden bu yaşımda kendi ihtiyaçlarımı karşılayabilmek için bu yaz çalışıcam haftalıkla.
Anneme babama "ben bunu istiyorum" diyince şak diye almadıkları için bu yaşta para kazanıp istediğinizi almak açısından önemli olduğunu düşünüyorum
(06-09-2011 03:44 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]İşte böyle gerçekçi oyunlara sahip olabilmek için artık -geleceğe yatırım açısındanda- 2 bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor. İşte ben bu yüzden bu yaşımda kendi ihtiyaçlarımı karşılayabilmek için bu yaz çalışıcam haftalıkla.
Anneme babama "ben bunu istiyorum" diyince şak diye almadıkları için bu yaşta para kazanıp istediğinizi almak açısından önemli olduğunu düşünüyorum
Ben de kendi sistemimi yeni topladım. Babama sen al kredi kartıyla ben taksitleri öderim dedim. Bir ödedim, 2 ödedim sonra bıraktım şimdi babam ödüyor

Videoyu paylaştığın için teşekkür ederim.Tam bir battlefield 3 hastasıyım.Bu videoyu görmemiştim.Video grafikler olsun silah sesleri olsun çok güzel.Her zaman diyorum bu sezon satış sayısı olmasada grafiklerde vb. bf cod u geçecek