Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Oynarken Yapılan Çocukca Davranışlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
EVET

WarRock oynarken yapılan çocukluklar ;

1-Öldürdüğün veletler sana,ailene,annene küfür ederler.

2-Hack diyip odadan atmaya çalışırlar

3-Hack açıp geliyorum diye göz korkuturlar

4- mmmmmmmmmmmmmmmmmm >> Şeklinde kendini G1-Admin olmuş gibi tatmin etmeye çalışırlar.

5-Level konusunu gündemde tutarlar , ezik derler fakat ondan daha iyi oynuyorsundur.

6-Oyunu baştan ciddiye almazlar.

7-Hackeriz diye , çarını patlatırız diye göz korkuturlar ,

Benim bilmediğim daha çoklarıda vardır beyfendi
Arkadaşımın arkadaşı : Anne 1v1 deyim o tencere dursun orada ben koyarım onu dolaba
8- Hackle adam öldürdükten sonra öldürdüğü adama ezik demek Angry
HAHHA Big Grin Alican kuzenimden duyduğum en çok laftır o Big Grin
Big Grin bu laf efsanevi ya Big Grin

bir diğeri :

Anne : Oğlum gel yemek hazır.
Çocuk : Anne sen benim yemeği koy tencerenin içine ben gelip koyarım kendim,soğumasın şimdi benim iş uzayabilir !
(06-09-2011 12:09 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Big Grin bu laf efsanevi ya Big Grin

bir diğeri :

Anne : Oğlum gel yemek hazır.
Çocuk : Anne sen benim yemeği koy tencerenin içine ben gelip koyarım kendim,soğumasın şimdi benim iş uzayabilir !

Eskiden ben Big Grin
Anne: Yemek hazır hadi gel.
Çocuk: Tamam geliyorum 2 dk.ya

15 Dakika sonra...

Anne: Hadi oğlum yemek soğudu.
Çocuk: Anne 2 dk. dedim ya.. Big Grin
Modemin şifresini değiştirmeler lag oluyo diye Big Grin
Bahanede yaw modemde sorun var ondandır Smile
10 lvl i geçmiyen birinin hack demesi ve aniden atılmam sebep adam hack dedi Angry
(06-09-2011 10:27 AM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]10 lvl i geçmiyen birinin hack demesi ve aniden atılmam sebep adam hack dedi Angry

Hack diye yargılamak hata , havada uçmuyorsan , opk yoksa , speed yoksa hack diyemez yani desede kanıtlayamaz öyle yapanlarla karşılaşıyorum çok Angry
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler