Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Serdar Ortaç - Another Brick in the Wall Coverı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sevgili Floydianlar vede müzikseverler, ne yazıkki bu geyiğin gerçek olduğunu bugün öğrendim. Böyle bir rezillik için sanırım en güzel sloganı bir siyasi partiden alacağım "Hayaldi Gerçek Oldu". İzleyince resmen azım açık kaldı vede bu adamı bir kaşık suda boğasım geldi. Eğerki müzikten anlayan arkadaşlar varsa zaten konunun adını okuyunca ne demek istediğimi mükemmel olarak anlamışlardır =)))

Bu linki gizli olarak vereceğim, malum kişiler üzerinde kalıcı hasarlar bırakabilir; lakin Serdar Ortaç bu cover'ı ile Youtube'da Justin Bieber'dan sonra en çok dislike alan videoya sahip olma yolunca emin adımlarla ilerliyor. Youtube'daki videosuna 838 kişinin 807si Dislike olarak oy kullanmış vede Like oyu veren 31 kişininde sağır olmasından veya sayı itibari ile cenabet olabilmelerinde şüpheleniliyor.

Lütfen kulaklarınızı tıkayınız vede sadece merakınızı gidermek için Play'e basınız.

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.

Videoyu izledikten sonra başınıza gelecek kalıcı hasarlardan http://www.warrocktr.com sitesi kesinlikle sorumluluk almayacaktır. Videoyu izlemek tamamen kişilerin kendi insiyatifindedir.
Jilet getirin kesicem kendimi! Olm bu ne yaa ölüm sebebi yemin ediyorum bir klasiğin içine ancak bu kadar edilebilir. chair.gif
Git öl. Gerçekten git ve öl. Atlamak falan olmaz böyle acı verecek bir şey lazım.
Tek kelime "Rezil"
Vooov. Bu da hepsi gibi süperrr demek isterdim tabi ki Big Grin Ama bu hepsinden beter. Big Grin Big Grin

TaTy

Tipik 1 flöytçü
(06-08-2011 10:42 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Git öl. Gerçekten git ve öl. Atlamak falan olmaz böyle acı verecek bir şey lazım.

Başlangıçta ağız,yüz dağıtalım akabinde mıcırlı yolda yüzüstü sürükledikten sonra kafasını AW50F ile 1 kurşun sıkalım Tongue Hani diyelim ölmedi, ayaklarına kutu geçirdikten sonra çimento dökelim ve Boğaz'a atalım Tongue
Nasıl fikir? Dipsizzz
Beklerim Serdar Ortaçtan böyle bişeyi Big Grin
Beyler ! Aw50fleri hazırlayın. Serdarı vurmaya gidiyoruz Big Grin

Edit : aw50 fikri atılmış ortaya Big Grin o zaman Rpg leri hazırlayın gidiyoz Big Grin
Lanet gitsin bune böyle.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler