Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GRUP VİTAMİN - FATOŞ BİRAZDA GÜLELIM xD
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-08-2011 10:56 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(06-08-2011 10:51 PM)wqten001 Yazılan: [ -> ]onuda ben kullanıyom ama arkdasm actı Big Grin ama oda benim buda benım onu kullanmıyorum bundada türkçe kurallarını ihlal etmıyom Ss.gif yanı 1 senede yapsan fark etmez

Benden söylemesi. İp den yırttın ama takipteyim haberin olsun. İP banlanırsan fark eder emin ol... Bu arada " açtı " da "c" kullanırken "Türkçe" yazarken ç kullanıyorsun klavyen anlık F - Q dönüşümümü yapıyor yoksa özelliklemi ayarlıyorsun o kombinasyonu ?

ooo sen bole her kelımeye takarsan Smile) kardes ben bole yazıyorum. Ss.gif
(06-08-2011 11:00 PM)wqten001 Yazılan: [ -> ]
(06-08-2011 10:56 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(06-08-2011 10:51 PM)wqten001 Yazılan: [ -> ]onuda ben kullanıyom ama arkdasm actı Big Grin ama oda benim buda benım onu kullanmıyorum bundada türkçe kurallarını ihlal etmıyom Ss.gif yanı 1 senede yapsan fark etmez

Benden söylemesi. İp den yırttın ama takipteyim haberin olsun. İP banlanırsan fark eder emin ol... Bu arada " açtı " da "c" kullanırken "Türkçe" yazarken ç kullanıyorsun klavyen anlık F - Q dönüşümümü yapıyor yoksa özelliklemi ayarlıyorsun o kombinasyonu ?

ooo sen bole her kelımeye takarsan Smile) kardes ben bole yazıyorum. Ss.gif

Yok aslında her kelimeyi incelemem ama banlanmanın üzerine yeni üyelik alınıp tekrar gelinmesi biraz ters geldi bana. Neyse ben takipteyim zaten sana iyi forumlar Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler