Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu kadarıda ayıp harbi ayıp
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu arkadaş fazla garip oyun içinde dengesiz çoktur ancak bu arkadaş bayağa abarttı önce siyasi gariplikler sonrada kendini oyunun peygamberi ardından allahı ilan etti.

[Resim: 13435.jpg]

[Resim: 13509.jpg]
Peki sorun nedere ?
Bence sorun bunları yetiştiren anne ve babada bu insanlar bir oyun dahi olsa atasını allahını peygamberini saymıyorlar bu çok yanlış bir yetiştirmedir. Bu çocuklar belkide geleceğimiz ancak böyle konularda bu kadar geniş olmaları beni açıkçası umutsuzluğa düşürüyor. Daha neler neler utanmasa kendi dinini ilan edicek bu konuyu açmazdım ancak en sonunda "Seni foruma koyacağım" dediğinde "Seni rezil ederim" dediği için bu konuyu açıyorum. Emin ol vicdanım bu arkadaş ile aldığım onlarca ss den sadece bunları koymama izin verdi.
saygılarımla.. beyfendi
Allah akıl fikir versin.
Ne var adam kendini çok büyük görüyor ama böyle insanlar oyunda değil heryerde bizim fitness salonunda bir adam var aynen böyle kendini kral sanıyor bişide diyemiyoruz 150 kilo ayı gibi Smile
bu adam hack olduğunu gördüm ama kanıtım yok maalesef Sad
(06-08-2011 08:50 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]bu adam hack olduğunu gördüm ama kanıtım yok maalesef Sad

999 pİNGİ VAR Smile HER KEZE KOÇUM DİYOR . ERKEKSEN GEL YUMRUK DİYOR TAMAM DİYORUM SİLAHLA SIKIYOR SONRA SENİN SEVİYEN YETMEZ BENİMLE KAPIŞMAYA DİYOR Smile
(06-08-2011 08:49 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Ne var adam kendini çok büyük görüyor bir nevi g*tu kalkmış ama böyle insanlar oyunda değil heryerde bizim fitness salonunda bir adam var aynen böyle kendini kral sanıyor bişide diyemiyoruz 150 kilo ayı gibi Smile

Big Grin Big Grin Bence de deme bir şey 150 kilo az değil Big Grin DOST
(06-08-2011 08:50 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]bu adam hack olduğunu gördüm ama kanıtım yok maalesef Sad

Kendi egolarını illegal yollarla tatmin eden ve kendini bir halt sanan zavallı insanlar bunlar Angry
Adama ACIDIM
(06-08-2011 08:51 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]

999 pİNGİ VAR Smile HER KEZE KOÇUM DİYOR . ERKEKSEN GEL YUMRUK DİYOR TAMAM DİYORUM SİLAHLA SIKIYOR SONRA SENİN SEVİYEN YETMEZ BENİMLE KAPIŞMAYA DİYOR Smile

Bu olayı da mı aynı kişi yapıyor? Big Grin
Allah hidayete erdirsin ne diyelim Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler