Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Windows 7 Bilgisayar Kasması Lütfen Bakın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Windows 7 kullanıyorum ve bilgisayarım oyunda adam görünce ya donuyor ya da çok fena kasıyor pc ye daha 1 ay önce format attırdım ve gamebooster kullandım gamebooster kullanınca oyundan atıyor direk lütfen bi çözüm önerisi söyleyin
Sistem ve donanım bilgilerini yaz. Onlar olmadan yorum yapmak çok zor Smile
İşlemci : Intel® Core™2 Quad CPU Q6700 @ 2.66 GHz 2.67 GHz

RAM: 3.00 GB

Sistem Türü : 32 bit İşletim Sistemi

yeterli mi ??
Ekran kartı da lazım, sorun ne zaman başladı, hep var mıydı? Eğer yeni başladıysa bir trojan veya virüs kasmaya sebep olabilir. Hep varsa donanımsal bir sorun olabilir. Ekran kartı vb ile ilgili.
Ekran kartı gerektirmez işletim sistemleri. O sistemde kasmaması lazım. Büyük ihtimal virus girdi bilgisayarına.
Ekran Kartı :

Adı: ATI HD Rateon 3450

Üretici: ATI Technologies Inc.

Yonga Türü: YOK

DAC türü: Internal DAC(400MHz)

Yaklaşık Top. Bellek: 1787 MB

Geçerli Görüntü Modu: 1440x900(32 bit)(60Hz)

Monitör: Genel PnP Monitör

Ya son 2-3 haftadır 2-3 dakikada bir donuyor pc oyunda
1. tavsiyem bilgisayarını Kaspersky IS 11 gibi sağlam bir antivirüs programıyla güzelce tarat. Büyük ihtimalle pc de virüs vardır.
2. Eğer ki virüs bulunmazsa, belki de ekran kartın chapter 3 deki grafik güncelleştirmelerini kaldırmıyor olabilir. Bunun önüne geçmek için de oyunun grafik ayarlarını en düşüğe alıp çözünürlüğü düşür ve tüm efektleri kapat. Bir de öyle dene.
Tüm bunlardan sonra yine kasıyorsa işler sakat kardeşim Smile
Kardeş ama sadece warrock da donmuyor warrock da kasıyor ama normalde 2-3 dk da bir pc donuyor geri geliyor Ss.gif
(06-08-2011 06:13 PM)realking21 Yazılan: [ -> ]Kardeş ama sadece warrock da donmuyor warrock da kasıyor ama normalde 2-3 dk da bir pc donuyor geri geliyor Ss.gif

Ben aksini söylemedim ki Smile Sen dediklerimi yap sonra sonucu buraya yaz bakalım belki yeni tavsiyeler de gelir.
Kardeş Esed NOD32 2011 ile taratıyorum o olur mu ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler