Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yarın saat 18'de internet çökebilir
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(06-08-2011 07:06 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]
(06-08-2011 07:00 PM)Burak A. Yazılan: [ -> ]
(06-08-2011 06:39 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar bırakında Anonymous işini yapsın işte Türkiyedeki devlet adamlarının özgürlüğümüzü kısıtlamaktan başka birde internet gibi en özgür diyebilceğimiz ortamı yasaklarlarsa bu adamların yapacakları işin kesin helaldir. Çökertsinlerde internete sansür gelmesin iyi bir ders alsın bunlardan bizim ay yıldız tim'de bunlara savaş açıyor. Hey allahım yarabbim ya akıl var mantık var. Ss.gif

Adamların bizim internet ağlarımıza erişip, bilgilerimizi çalmalarını mı savunuyorsun? Şaşırdım.. Ss.gif

Bilgileri çalmak? Ne saçmalıyorsun sen? Adamların yapacakları şey sadece çökertme ki bu bi gözdağı vermek olur.Ayrıca öyle bi çökertmede olmaz yarın boşa yaygara oluyor.

Evet bilgi çalma olayı saçma oldu Smile Her neyse ben de olacağını sanmıyorum ama olursa böyle bir internet kesintisi kimseyi memnun etmez diye düşünüyorum Smile Hele ki yazılılar bitmiş ve WarRock oynamak için sabırsızlanırken Smile
34 Part Fifa 10 indiriyorum inş yarına kadar biter Big Grin
Elin adamı ülkemize siber saldırı yapıyor bizde destekleyelim diyoruz Big GrinBig Grin ne ilginç insanlarız dimi..
Tabi onların amacıda sadece sansüre hayır demek..İnanan varmı aramızda buna? Ss.gif
(06-08-2011 05:05 PM)V. Makarov Yazılan: [ -> ]Ayyıldız denen adamlarla anonymous bir tutulamaz. Ayrıca bir DDos saldırısındanda internet çökmez.

Ayyıldız tim pentagonun sitesini çökertmiştir sony değil Wink ayrıca anonymous 3 gündür ağlıyo kendilerine göçebe siteler arıyorlar .

anonymous u savunan insanlar hiç tanımadıkları türk bile olmayan bu yabancılara çok güveniyor maşallah diyelim . . . .

Sherlock

Çöktü mü beyler ?
(06-08-2011 07:08 PM)42ismail95 Yazılan: [ -> ]Yarın 18:00 ı merakla bekliyorum.

Merak edilecek birşey yokmuş değil mi? Big Grin
(06-10-2011 02:11 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Çöktü mü beyler ?

Hiç birşey olmadı Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler