Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beklenen Sonuçlar Açıklandı [WR]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

Burak Kandöker

Alıntı:War Rock'ın Fatihleri Etkinliğinde Dereceye Girenler Belli Oldu ;

1-5;

* armyturk35
* cellat5801
* maximumsolldier
* oncewatan
* undefiniertz

1-5 Ödülleri;

90 GÜNLÜK PREMIUM
125,000 DİNAR
FAMAS G2 TACTICAL(60 GÜNLÜK)
T-BOMB(60 GÜNLÜK)

6-10;

* dewylove
* l3yefsane22
* silici07
* maximumspeed
* crewmoon

6-10 Ödülleri;

60 GÜNLÜK PREMIUM
115,000 DİNAR
FAMAS G2 SILENCER(30 GÜNLÜK)
CLAYMORE AUTOMATIC(30 GÜNLÜK)

Seçimleri yapmak bizim için çok zor oldu.Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.

-WR Team
Tebrikler, SSleri nerden görücez? çok merak ettim Tongue
dewylove banlanmazsa kazandıklarını kullanabilir Big Grin (Küfür SS'lerinden dolayı)
(06-08-2011 03:59 PM)RaZe Yazılan: [ -> ]Tebrikler, SSleri nerden görücez? çok merak ettim Tongue
(06-08-2011 04:28 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]dewylove banlanmazsa kazandıklarını kullanabilir Big Grin (Küfür SS'lerinden dolayı)

Banlanmam Banlanmam merak etme belki içinizde En temiz oynuyananız benimdir.. Smile

Not : Turgay bizim Buluşmada K2 pixcelle olan Resimleri yalan ettin be kanka Hala atıcan Smile
ödüller güzeldi kazanamadık ya Smile
Wow ödüllere bak Big Grin Tebrikler kazananlara...
Valla kardeşim benim şahsıma edilmiş küfürleri hiç üşenmeden ticketliyorum eskiden ö.m ileydi şimdi ticket sistemine geçildi. ve bunu zevk alarak yapıyorum. Bence bu her insanın üzerine düşen görev sende gereken neyse hiç üşenmeden ticketle. çünkü Sen ben biz onlar bunlar temızlenmedıkçe bu oyun duzelmez...
Benim ödül yüklenmiş Herşey için Teşekkurler Smile
(06-08-2011 04:48 PM)Muhammet Keskin Yazılan: [ -> ]
(06-08-2011 04:28 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]dewylove banlanmazsa kazandıklarını kullanabilir Big Grin (Küfür SS'lerinden dolayı)

Banlanmam Banlanmam merak etme belki içinizde En temiz oynuyananız benimdir.. Smile

Not : Turgay bizim Buluşmada K2 pixcelle olan Resimleri yalan ettin be kanka Hala atıcan Smile

Yok ben sana yanlış oynuyorsun demedim ki Smile Görmüştüm SS'i o yüzden söyledim. Neyse tebrik ederim kazanan arkadaşları ödüller güzel Big Grin
(06-08-2011 05:32 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]
(06-08-2011 04:48 PM)Muhammet Keskin Yazılan: [ -> ]

Yok ben sana yanlış oynuyorsun demedim ki Smile Görmüştüm SS'i o yüzden söyledim. Neyse tebrik ederim kazanan arkadaşları ödüller güzel Big Grin

Sağolasın Warrock oynamıyorum genelde abım takılıyor aksamları Smile bad company 2 daha ıyı sarıyor Smile
Referans Adresler