Sevdiğim bir abimle aynı hesaptaki 2 charı aynı anda kullanmak istiyoruz.(Hesapta 2 char var birini ben birini o kullanacak)Bu olayın bir dezavantajı varmıdır öğrenmek istedim ?
Hazır konu açılmışken bi de ben soru sorayım.

Biri ban yerse diğeri de banlanır mı?
(06-08-2011 01:18 PM)42ismail95 Yazılan: [ -> ]Hazır konu açılmışken bi de ben soru sorayım.
Biri ban yerse diğeri de banlanır mı?
Chara ban atılır G1 hesabına değil.Yani bir şey olmaz diğer chara.
(06-08-2011 01:03 PM)Berk Ç. Yazılan: [ -> ]Sevdiğim bir abimle aynı hesaptaki 2 charı aynı anda kullanmak istiyoruz.(Hesapta 2 char var birini ben birini o kullanacak)Bu olayın bir dezavantajı varmıdır öğrenmek istedim ?
Dez avantajı yoktur . Zaten 2'side ayrı charlar olarak bağımsızdır ancak aynı G1 hesabına bağlılardır o ayrı. Bir dezavantajı yok. Benimde G1 hesabımda 4 charım var. Bir sıkıntı yaşamadım hiç. Çünkü hepsi birbirinden bağımsızdır. Tek ortak noktaları aynı G1 üyeliğinin alt birimleridir.
Charların gizli soruları ve cevaplarının aynı olma durumundan başka hiç bir sorun yok.
yani dezavantaj değil de uyanıklık yaparsa arkadaşın senin ID'ni biliyorsa zaten gizli sorusu ve cevap aynı olduğu için şifreni değiştirme olasılığını da göz önünde bulundurmakta fayda görürüm.
Charları satmaya çalışırsanız zor olur.
(06-08-2011 01:32 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Charların gizli soruları ve cevaplarının aynı olma durumundan başka hiç bir sorun yok.
yani dezavantaj değil de uyanıklık yaparsa arkadaşın senin ID'ni biliyorsa zaten gizli sorusu ve cevap aynı olduğu için şifreni değiştirme olasılığını da göz önünde bulundurmakta fayda görürüm.
Umarım dediğin gibidir.Diğer 2 forumdada çelişkiye düştüm birinde 2 side clana giremez diyo birindede bizzat denedim 2 side clana girebiliyor diyo bende hızıra mesaj attım (Üstaddd ) bakalım o ne diyecek

Bence hiç deneme, benim ilk hesabım da böyle bi' şey olmuştu arkadaşla kasmıştık aynı g1 den 2 char ikisi de 50 den yukarı olunca satamadık. Satmıyacaksınız ve güvendiğin biriyse sorun olmaz sanırım.
yoktur aynı g1 hesabı olcak ortağınla iyi anlaşırsan sorun olmaz