Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 272 Gigapixel Dünyanın En Yüksek Çözünürlüklü Fotoğrafı...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4

Sherlock

Efsane bi' şeymiş.
Şaşırtıcı ve uğraştırıcı
Aha camdan içeri bak bak ne yapıyorlar binada Big Grin Big Grin
(06-08-2011 08:30 AM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]Aha camdan içeri bak bak ne yapıyorlar binada Big Grin Big Grin

Ben baktımda pek bi ekşın yok yav güneşten dolayı yansıma oluyor Big Grin
Mükemmel
Oha süper Big Grin
Evet beyler yeni bir görev... Kırmızı topuklu ayakkabı giyen ve siyah deri bir kol çantası taşıyan hatunu bulun... Ödül +3 rep Big Grin

Edit : ve bonus görev çatısında çiçekleriyle ilgilenen pembe t-shirt lü teyzeyi bulanada +3 rep. Haydin gari WTR Tongue
(06-07-2011 10:33 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Eveeet beyler. Adamlar bu sefer harbiden aşmışlar. 272 Gigapixel diyorlar yahu ! 26 Gigapixel Paris bundan daha netti sanki ama çekilen yerde önemli tabii buyrun foto. Kestane satan beyaz şapkalı amcayı bulan fotoyla beraber bana başvursun + rep geliyor (ama sadece ilk bulup fotoyu koyana).

272 Gigapixel Shanghai için tıkla...

hatta ben paylaşmıştım 26 gpikseli ama bundan kat kat netti . bunun varya adamın burnundaki kılı bile net göstermesi lazım yakınlaşınca çok bulanıklaşıyor . Smile
Şunlardan biri mi? Smile [Resim: 10i5wdh.jpg] [Resim: 6f409w.jpg]
Yarım saattir bakıyorum yaa Big Grin Bağımlılık yaptı Rötgenci oldum senin yüzünden ! Big Grin

[Resim: 4693.png]
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler