Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GTA Inside...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet beyler bugün yine nostalji damarlarım kabardı ve pc ye GTA Vice City kurdum. Kurdum kurmasına ama hepinizin bildiği gibi standart Vice City nin arabaları ve diğer taşıtları pek göze hitap etmiyor. GTA Inside dan oyun için araba,motor vs. yamaları indirdim ancak bu yamaları nasıl uygulayacağım bilmiyorum Ss.gif GTA San Andreas içinde indirmiştim zamanında onun bir programı vardı onunla uyguluyorduk yamaları ama aynı program Vice City için çalışmıyor sanırım. Yamaların nasıl uygulandığını bilen bir arkadaş bana yardım ederse sevinirim. Bu arada ne olur Türk City,Trabzon City kur gitsin tarzı yorumlar atmayın konuya...
Adıyaman City kur gitsin.
(06-07-2011 09:54 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Adıyaman City kur gitsin.

Dışlıyoruz... Big Grin
(06-07-2011 09:55 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

Dışlıyoruz... Big Grin

Yazık, günah bana yapma bunu Sad m045.gif

Bu arada imzanı seviyorum, süperler Big Grin Big Grin
(06-07-2011 10:03 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]
(06-07-2011 09:55 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

Dışlıyoruz... Big Grin

Yazık, günah bana yapma bunu Sad m045.gif

Bu arada imzanı seviyorum, süperler Big Grin Big Grin

Herkes seviyor kahretsin ARTİST
yılların oyunu değilmi bunlar Smile indirdiğinde beni oku diye klasör olması lazım orda yazar
(06-07-2011 11:20 PM)l3yhamsi61 Yazılan: [ -> ]yılların oyunu değilmi bunlar Smile indirdiğinde beni oku diye klasör olması lazım orda yazar

Yabancı siteden indirilen küçük boyutlu yamalar. Öyle notlar yok içinde hadi diyelim oldu önergeleri ingilizce olduğundan yine bişey yapamam. Bilen yokmu yav: S
Referans Adresler