Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hangisini Alsam ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Daha demine kadar casperı almayı düşünüyordum vatan computerda exper i gördüm.Hangisini aliyim diye çelişkiye düştüm size soriyim dedim sizce hangisini almalıyım ?

Casper : http://www.casper.com.tr/ProductDetail_n...p_125_1819

Exper : http://www.vatanbilgisayar.com/exper-exp...I_ID=54705
Casper kesinlikle alma Exper al. Ben Exper kullanıyorum çok memnunum
Bana kalırsa toplama al , o ikisinin içinden dersen exper Casper PCmiz vardı , hiç ilgilenmiyordu yetkili servis , işlemcim bozulmuştu açılırken falan donuyordu , defalarca gönderdik fakat en sonunda toplama yaptırdık , aldığımız yerin yaptığı hizmetlerde casper'a 10 basar.beyfendi
Özellikler aynı fiyat açısından Exper'i tavsiye ederim..
(06-07-2011 07:05 PM)forewall Yazılan: [ -> ]Bana kalırsa toplama al , o ikisinin içinden dersen exper Casper PCmiz vardı , hiç ilgilenmiyordu yetkili servis , işlemcim bozulmuştu açılırken falan donuyordu , defalarca gönderdik fakat en sonunda toplama yaptırdık , aldığımız yerin yaptığı hizmetlerde casper'a 10 basar.beyfendi

Şubeden şubeye değişir ilgi alaka Big Grin

Bence de exper'i al.
Anladığım kadarıyla tek fark ekran kartında. Ama bence ikisinide alma git toplama al daha iyi.
(06-07-2011 07:06 PM)sweetkinq3 Yazılan: [ -> ]
(06-07-2011 07:05 PM)forewall Yazılan: [ -> ]Bana kalırsa toplama al , o ikisinin içinden dersen exper Casper PCmiz vardı , hiç ilgilenmiyordu yetkili servis , işlemcim bozulmuştu açılırken falan donuyordu , defalarca gönderdik fakat en sonunda toplama yaptırdık , aldığımız yerin yaptığı hizmetlerde casper'a 10 basar.beyfendi

Şubeden şubeye değişir ilgi alaka Big Grin

Bence de exper'i al.

Yok İstanbula gidiyordu 2-3 hafta gelmiyordu , sonuç yine aynı , sende haklısın kardeşim beyfendi
Hp öneririm ben kullanıyorum hiçbir şikayetim yok ve garanti kapsamında olduğu içinde kafama göre gidip format attırıyorum hiçbir şey diyemiyorlar. Ama senin fikrini bilemem.
Kendin topla pc ni. Bilgisayarda her bileşeni kendin tek tek seçtiğinde, Hem kalite hem de F/p (Fiyat/performans) açısından en iyi pc yi oluşturabilirsin. Kendi zevkine göre Smile Tavsiyem tek marka alma, kendin topla DOST
Toplamadan anlamıyorum.Toplama pc al demezseniz sevinirim beyfendi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler