Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: USB bağlantısı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ben usb kablousu aldım bilgisayara bağlanmak için fakat teLefon bilgisayarda gozukmuyor neden acaba ? İçine resim müzik felan atıcaktım
bilgisayar mı telefonu görmüyor yoksa telefon mu bilgisayarı görmüyor ?
(06-07-2011 01:24 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]bilgisayar mı telefonu görmüyor yoksa telefon mu bilgisayarı görmüyor ?

açıkcası pek anlamıyorum usb kablosundan bu ilk aılışım hep kart okuyucu ıle atardım ama bı sorun oldugu ıcın kullanamıyorum mecbur usb kablosu aldım
Tilifon ne?
Samsung s3650 Corby
Samsung'un bilgisayar yöneticisi var mı bilmiyorum ama bak şunu göstereyim sana: USB takıldığında bilgisayar görmezse eğer

Bilgisayarıma sağ tıkla Yönet'e gel Depolama kısmında Disk Yönetimi var orada anakarta takılan taşınabilir sürücüler gösterilir. Tanıtmak istediğine sağ tıklayıp Aç seçeneğine basarsan sürücüyü açar.
Bilgisayarımda göstermek için harf çakışması olma ihtimalini göz önüne alarak isim değiştirmen gerekir onun için de :
Sürücünün üstüne sağ tıklayıp "Sürücü harfi ve yolu değiştir" seçeneğine basarak isim değiştirebilirsin.
işlemi bitirdikden sonra Tamam'a bastığında bazı dosyalar çalışmayabilir der onu geç bu uyarı flash'ı sabit sürücü yapanlar için geçerli.

[attachment=4051]
USB'yi bilgisayara taktığında Yığın Bellek dahil 2 tane daha seçenek çıkar telefonda Yığın Bellek'i seçeceksin o zaman görür. Ben de samsung kullanıyorum, denedin mi bunu?
(06-07-2011 01:39 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]USB'yi bilgisayara taktığında Yığın Bellek dahil 2 tane seçenek çıkar telefonda Yığın Bellek'i seçeceksin o zaman görür. Ben de samsung kullanıyorum, denedin mi bunu?
kabLoyu telefona takıp diğer ucunuda kasaya takınca bağlandığı zaman çıkan ses peş peşe 2 kere çıkıyor ama hiç bi hareket yok aynı herşey telefonada seçenek gelmıyor..ayarlardan pc bağlantısına girdim Samsung Pc sTüdyo war , Medya oynatıcı var ve son olarak yığın bellek war..Samsung PC stüdyo seçiLi
aslan Semih ben samsung kullanmadığım için pek yardımcı olamam. Bi samsungcunun halinden bi samsungcu anlar Big Grin
(06-07-2011 01:46 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]aslan Semih ben samsung kullanmadığım için pek yardımcı olamam. Bi samsungcunun halinden bi samsungcu anlar Big Grin

Eyvallah Big Grin

(06-07-2011 01:44 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]
(06-07-2011 01:39 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]USB'yi bilgisayara taktığında Yoğun Depolama dahil 3 tane seçenek çıkar telefonda Yoğun Depolamayı seçeceksin o zaman görür. Ben de samsung kullanıyorum, denedin mi bunu?
kabLoyu telefona takıp diğer ucunuda kasaya takınca bağlandığı zaman çıkan ses peş peşe 2 kere çıkıyor ama hiç bi hareket yok aynı herşey telefonada seçenek gelmıyor..ayarlardan pc bağlantısına girdim Samsung Pc sTüdyo war , Medya oynatıcı var ve son olarak yığın bellek war..Samsung PC stüdyo seçiLi

Bak şimdi kardeşim o çıkan 3 seçenekten Yığın Bellek'i seçeceksin ben Yoğun Depolama diye salladım aklımda o kalmış çin marka telefonlarda öyle de Big Grin Yığın Bellek'i seçtiğin zaman kesinlikle bilgisayarında görünmesi lazım eğer gözükmüyorsa sorun vardır girişlerde dediğimi yap bi sen
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler