Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Windows 7 de Hoş Bir Özellik ( Biliyormuydun ?)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkdaslar mesela bir arkdasınız sorun yasadı ona resimli olarak anlatım yapacaksınız normalde program yardımı olmadan print screenle hallederiz olayı

yada 3. parti bir programla

ama şimdi win 7 de karsılastıgım birseyi anlatacagım size başlata psr yazın cıkmazsa system 32 de aratın masaüstüne kısayol cıkarın

programı acıp kaydet dediğinizde her tıklamınızı kayıt altına alıp nereye tıkladıgınızı ayrıntılı olarak tıklama anındaki resmin üzerinde ayrıntılı olarak anlatıyor.

deneyin gerçekten hoşunuza gidicek hemde 1 mb lık bir dosya haline getiriyor resimlerle birlikte

xp içinde bunu yapabiliyorsunuz araştırın artık onuda Smile
Evet, denedim gayet güzel bi' şey bulmuşsun gerçekten çok hoşuma gitti benim, teşekkür ederim 3 rep puanı hak ettin Smile victory.gif
Valla bişey anlamadım 1-2 hafta sonra yeni pc alcam tabiki win 7 işletim sistemi olacak Yardımını beliyorum ben sana ö.m atarım beyfendi
Window 7'nin başlat menüsünün arama "Programları ve Dosyaları arama" butonuna "psr" yazdıktan sonra gelecektir zaten tıklayıp rar dosyasının içerisine girip açın kaydetmeye başla dediğiniz de her türlü yaptığınız uygulamayı SS ler ile birlikte kayıt edecektir daha sonra onu masa üstüne veyahut başka bi yere kayıt edeceksiniz içini açtığınızda yaptığınız tüm uygulamayı göreceksiniz.
Vistada yokmu böyle bi şey ya. Big Grin
(06-07-2011 02:47 PM)42ismail95 Yazılan: [ -> ]Vistada yokmu böyle bi şey ya. Big Grin

vista alınırmı be kardeşim.
ben win 7 kullanmıyorum "xp yi tek geçerim" chair.gif
Referans Adresler