06-07-2011, 12:08 PM
06-07-2011, 12:13 PM
Çözümü yok bildiğim kadarıyla silah bugu yapmayı önlemek için bunu getirdiler oyuna bazen istemeden yapılabiliyor silah bugu.O yüzden bu hatayı alıyorsun.
06-07-2011, 12:20 PM
Mermi atıyorsun atmamazlık yapıyor o zaman geliyor hata cok fazla takla atarken felan ateş edersen olur action yaşama fazla oyunda 

06-07-2011, 12:21 PM
Saolun fazla aksiyona hayır fazla aksiyona hayır 

06-07-2011, 12:34 PM
sadece yürü koşma . ateş et ama seri değil teker teker sakin relax ol . savaş ama adam öldürmeden . öldürceksende belli aralıklarda . dediklerimi yapmassan anormal oluyorsun ve oyun kapanıyor .burası WarRock mantığın bitti saçmalıkların başladığı oyun. he ben gerçek oyun oynamak istiyorum diyorsan call of , btf2 metal of honor vs . oynayacaksın .

06-07-2011, 02:50 PM
Bende de olmuştu geçen. Bi daha olmadı. Umarım düzelir.
06-07-2011, 03:15 PM
arkadaşların verdiği bilgiler yanlış ben sana onun asıl nedenini söyleyeyim bazuka yada bomba yiyip sekersen bug oluyor ve maus tıkladıgın an anormal yersin örneğin ben bunu biliyorum ve anormal yiyeceğimi anlıyorum tek çare ölmek yada elin bitmesini beklemek mesela geniş alanda sana bir araç çarparsa silah kaybolur sadece ekran görünür o zaman tıklarsanda anormallik yersin çözümü ise ya f4 yada araca binip tekrar inmektir.
bununla ilgili bir video yapayım istersen
bununla ilgili bir video yapayım istersen

06-30-2011, 09:48 AM
hayır bende daha yeni başladı dün akşam enson bi map oynuyodum dar alan savası oldugu için sakin oynıyamazdım 2-3 kişi ard arda öldürdüm bikaç tanede takla attım anormallik saptadı galiba lagdan filan olmuştur diye sakin oynıyım dedim bu sefer alberon açtım sniper ı seçtiğim anda üzerinden 5 saniye geçmemiştir yine aynı hatayı verdi bu sefer 3 saniyelik bi koşu içinyeniden kickledi.çok sorunlu bir oyun bi sorun gidiyo yerine öteki sorun geliyo