Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 8.slot oyunda elime gelmiyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,

Yukarda yazdıgım gibi oyun içindeyken örnegin cqc de bı oyundayken 8 tusuna bastıgımda elime mp7a1 gold'um gelmiyor ama mouse'nın orta tusuyla secip tıklarsam geliyor ve klavyemın 8. tuşundada bir sorun yok yardımcı olun pls nası duzeltıcem
Alla alla bir dakika bende oyuna girip deneyim
fakat bu yenı patchle ılgılı değıl ^^ oncedende oluyordu belkı yenı patchle duzelır dedım yıne yok yıne yok Ss.gif
(02-08-2010 03:08 PM)ShiftDeL Yazılan: [ -> ]fakat bu yenı patchle ılgılı değıl ^^ oncedende oluyordu belkı yenı patchle duzelır dedım yıne yok yıne yok Ss.gif

O zmn senin klavyede sorun var benım silahlar geliyor elime 8 e bastımmı Smile klavyeni değiştir düzelir heralde
Klavyen sorunludur.Yada tuş ayarı değişmiş olabilir.Ayarlardan tuş ayarlarına bir göz at istersen.
Ayarlardan KOntrol ayarlarına gir sonra tuş ayarına bak 8.slot karşısında başka tuş varsa dene eğer 8 ise 8 tuşunda sorun vardır ve X ' e falan al tuşunu

SametKARA

Tuş Ayarını Kontorl Ettinmi Kardeşim.
tuş ayarındadadır ztn oyunda 8. tusa elın gıtmesı zor o yuzden yerını deıstır x yapabılırsın ben G yapıyorum xD sorun kalmaz diye umuyorum
tuş ayarları nereden deısıodu?
lobbydeyken ayarlara tıklayıp kontrol ayarlarına gel sag alt köşede tuş ayarları var ona tıkla orada 8. slotu görürsün tıkla ona sonra degıstırmek ıstedıgın tusa bas işlem tamamdır veya oyun içinde /o yaparak aynı menüye gelebilirsin...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler