Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR İçin Bir Önerim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle günaydın Smile

Önerim şudur ; WarrockTR nin imza bölümünde sadece bir adet resim koyabiliyoruz. Oysaki reklam gibi olmasın ama Warrock Fire ve Warrock Hit adlı forumlarda imza bölümünde istediği kadar yazı ve resim koyulabiliyor. Bizde niye böyle bir şey yok olursada hem güzel olur hemde daha çok ilgi çeker Smile

Saygılar. beyfendi
2 Tane olsa iyi olurdu .
(06-07-2011 09:42 AM)» ๓ยгคt кคгค « Yazılan: [ -> ]2 Tane olsa iyi olurdu .

Bencede
bazı forum siteleri kotalı kullanıcıları düşündüğü için resmi boyutlandırıyor bile.. avatar gibi resimler Big Grin hiç resim koydurmayanlar bile var.. yani bence tek resim iyi ama boyutlandırma olsa hiç fena olmaz çünkü daha düzenli olur..
Herkes 2 yada 3 resim koyarsa forum sayfalarında gezmek işkence olur. Çünkü bayaa bir kasıyor o zaman forum sayfalarında pc. Bana kalırsa tek imza yeterli kaldıki hiç imza vermeyen sitelerde var. Ama ayrı ayrı koyacağınız 2 resmi birleştirip tek resim olarak yüklerseniz problem ortadan kalkar Big Grin
(06-07-2011 09:58 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Herkes 2 yada 3 resim koyarsa forum sayfalarında gezmek işkence olur. Çünkü bayaa bir kasıyor o zaman forum sayfalarında pc. Bana kalırsa tek imza yeterli kaldıki hiç imza vermeyen sitelerde var. Ama ayrı ayrı koyacağınız 2 resmi birleştirip tek resim olarak yüklerseniz problem ortadan kalkar Big Grin

Lafı ağzımdan aldın Sinan Smile Eğer farkındaysanız warrockhit'de sayfaları dolaşmak işkence gibi acayip kasıyor
ben sadece şunu isterim hareketli avatar koysak olmamı ya Big Grin
(06-07-2011 11:01 AM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]ben sadece şunu isterim hareketli avatar koysak olmamı ya Big Grin

İsteyen avatarına hareketli avatar koyabiliyor zaten Smile
İşkenceeeee olur aman haa Smile
(06-07-2011 11:05 AM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(06-07-2011 11:01 AM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]ben sadece şunu isterim hareketli avatar koysak olmamı ya Big Grin

İsteyen avatarına hareketli avatar koyabiliyor zaten Smile

daha önceden olmuyordu ama . yaptım oldu aaaa şoktayım Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler