Öncelikle günaydın
Önerim şudur ; WarrockTR nin imza bölümünde sadece bir adet resim koyabiliyoruz. Oysaki reklam gibi olmasın ama Warrock Fire ve Warrock Hit adlı forumlarda imza bölümünde istediği kadar yazı ve resim koyulabiliyor. Bizde niye böyle bir şey yok olursada hem güzel olur hemde daha çok ilgi çeker
Saygılar.

bazı forum siteleri kotalı kullanıcıları düşündüğü için resmi boyutlandırıyor bile.. avatar gibi resimler

hiç resim koydurmayanlar bile var.. yani bence tek resim iyi ama boyutlandırma olsa hiç fena olmaz çünkü daha düzenli olur..
Herkes 2 yada 3 resim koyarsa forum sayfalarında gezmek işkence olur. Çünkü bayaa bir kasıyor o zaman forum sayfalarında pc. Bana kalırsa tek imza yeterli kaldıki hiç imza vermeyen sitelerde var. Ama ayrı ayrı koyacağınız 2 resmi birleştirip tek resim olarak yüklerseniz problem ortadan kalkar

(06-07-2011 09:58 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Herkes 2 yada 3 resim koyarsa forum sayfalarında gezmek işkence olur. Çünkü bayaa bir kasıyor o zaman forum sayfalarında pc. Bana kalırsa tek imza yeterli kaldıki hiç imza vermeyen sitelerde var. Ama ayrı ayrı koyacağınız 2 resmi birleştirip tek resim olarak yüklerseniz problem ortadan kalkar 
Lafı ağzımdan aldın Sinan

Eğer farkındaysanız warrockhit'de sayfaları dolaşmak işkence gibi acayip kasıyor
ben sadece şunu isterim hareketli avatar koysak olmamı ya

(06-07-2011 11:01 AM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]ben sadece şunu isterim hareketli avatar koysak olmamı ya 
İsteyen avatarına hareketli avatar koyabiliyor zaten

İşkenceeeee olur aman haa