Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yaz Tatili İçin Oyun Önerisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkdaşlar mağlum yaz geldi oyun oynmadan geçmez koca tatil.

Sizlerin önereceğiniz beğendiğiniz.Aksiyon,Fps tarzı oyunlar varsa bna bir kaç tane söylermisiniz.Kota sınırı yok ama 20-30 part'da olmasın bi kere 23.part bozk çıktı o gun bügündür 15'den fazla partlı oyun indirmedim.Şimdiden tşkler.ARTİST
Point Blank var online oyun ve eğlenceli savaş oyunu. APB Reloaded var oda eğlenceli GTA gibi aynı.
Point Blank Smile
Git 25 Lira ver Black ops veya Call of Duty keyi al.
Apb.Bende başlamayı düşnüyorum Smile
APB Reloaded.
Warrock oyna çok kral oyundur Big Grin Şaka bi yana ben en çok Star Wars oynarım yaz tatillerinde bilmiyorum güneş ışığı evin içine girdiğinde sabahın 6 sında kendimi Jedi gibi hissediyorum Big Grin Onun dışında GTA serilerini illaki biliyorsundur onlarda çok sarar yazın. Mafiayıda deneyebilirsin...
Cod black ops, battlefield bad company falan o tür oyunları oynayabilirsin. Ama ben warrock'tan vaz geçmiyorum Smile
(06-07-2011 11:06 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Cod black ops, battlefield bad company falan o tür oyunları oynayabilirsin. Ama ben warrock'tan vaz geçmiyorum Smile

Aynen eroin gibi Big Grin
Warrock oyna oyuncuları biraz küfürbaz ve hack açıyorlar ama alışırsın Tongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler