O kuvvetmi4mf hacker.Forumda konusuda var. Adam yerine koymuyorum. Wh idi 2 kez oynadığımızda da.
(06-06-2011 08:07 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]O kuvvetmi4mf hacker.Forumda konusuda var. Adam yerine koymuyorum. Wh idi 2 kez oynadığımızda da.
Katılıyorum. Ben de kaç kez şahit oldum.

(06-06-2011 08:07 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]O kuvvetmi4mf hacker.Forumda konusuda var. Adam yerine koymuyorum. Wh idi 2 kez oynadığımızda da.
Hack evet sadece hack olmaklada kalmayıp bu kuvvetmir4 ekibi çok saygısız,terbiyesizde..Ne odalarda bulunduralım ne de muhattap olalım

(06-06-2011 08:30 PM)awarwas Yazılan: [ -> ] (06-06-2011 08:07 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]O kuvvetmi4mf hacker.Forumda konusuda var. Adam yerine koymuyorum. Wh idi 2 kez oynadığımızda da.
Hack evet sadece hack olmaklada kalmayıp bu kuvvetmir4 ekibi çok saygısız,terbiyesizde..Ne odalarda bulunduralım ne de muhattap olalım 
haklısın rusty nails ta bıçak oynuyorduk, bi baktım adam bana oylama başlattı, neymiş ks atmışım zaten atamadıda. bence beni atınca hack açacaktı
Tebrikler Furkan .
Biz de yapmıştık bunlarla , şüphelenmiştim ama belli etmemiştim