Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FIFA 12'nin resmi çıkış tarihi duyuruldu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
EA Kanada tarafından geliştirilip, EA Sports tarafından dağıtılacak olan futbol oyunu FIFA 12'nin Avrupa için resmi çıkış tarihi belli oldu. Konsollar ve PC için geliştirilen yapım, 30 Eylül 2011'de raflarda olacak.
Oyun, yine en iyi kaliteyi PS3 ve X360 platformlarında sunacakken, PC versiyonunun da önceki FIFA oyunlarına göre bir hayli gelişmiş olacağı söyleniyor. Bakalım rakip taraf PES 2012'den cevap ne zaman gelecek?

[Resim: 1.jpg]
artık savaş, fps, strateji oyunları varken beni futbol sarmıyor Big Grin şimdiki bilgisayarım ilk alındığında fifa 07 almıştım, sabah akşam oynamıştım kolay derece de , hatta bir keresinde 33-0 yenmiştim Big Grin ama artık sıkıcı geliyor victory.gif
(06-06-2011 08:49 PM)windows7s Yazılan: [ -> ]artık savaş, fps, strateji oyunları varken beni futbol sarmıyor Big Grin şimdiki bilgisayarım ilk alındığında fifa 07 almıştım, sabah akşam oynamıştım kolay derece de , hatta bir keresinde 33-0 yenmiştim Big Grin ama artık sıkıcı geliyor victory.gif

Kesinlikle. Son yıllarda FPS'den başka türlere bakmıyorum. Araba yarışıymış, maçmış şuymuş buymuş Smile
pes2012 nin fifa dan daha iyi olacağını düşünüyorum Smile

Sherlock

Güzel paylaşım.
(06-06-2011 11:38 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]pes2012 nin fifa dan daha iyi olacağını düşünüyorum Smile

Pes 11 FIFA'dan iyidi lakin FIFA bu yıl futbol oyunlarında bir devrim yapıcak emin olabilirsin. Maç mı izliyorum, oyun mu oynuyorum diye bir düşünebilirsin Smile Bu arada oyunu denedin gibi saçma sapan şeyler yazmayın oyunları çok araştırmaktayım ordan biliyorum Big Grin
Ya yazıklar olsun bu Fifa'yı yapanlara konsol oyunlarında iyi hoşta Pc'de bu işi beceremiyorlar.Konsolda Fifa çok sarıyo ama pcde her zaman Pes derim
Referans Adresler