Arkadaşlar sitede 8 sth slot itemlerden camo baret var herkes biliyodur...benim sorunum eğer siteye log olursam item gözükmüyo ama siteden çıktığımda item tekrar geliyo ve hiç bi şekilde alamıyorum ? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Şimdiden tşkkürler.
Şimdi dikkatimi çekti Bnde de oluyor ndne acaba 8.Slot olsa hemn alırım Bnde
İşte 8. slota almak için g1 de çektim ama itemi alamıyorum

çok enteresen

ticket ta attım ama bakalım belki burdan bilen biri vardır.
eğer oyundayken siteye log olursanız shopta birşey gözükmez alamazsınız oyundan çıkıp tekrar deneyin
(02-08-2010 02:10 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]eğer oyundayken siteye log olursanız shopta birşey gözükmez alamazsınız oyundan çıkıp tekrar deneyin
Yok Oyunda deilken gir hatta g36 bile war giriş yapmadan bakarsaın İlginç o.O
Thank you for contacting the War Rock Payments Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.
We have forwarded this request to the appropriate staff for resolution. Please make note that it may take some time for this issue to be resolved.
We greatly appreciate your patience and your understanding
arkadaşlar k1 den gelen cvp bu..ticket attım ama geri dönceklerini sölüyolar

hadi bakalım hayırlısı
bu arada tektabanca44 siteye log oluyorum oyun açık değilken 2 item gözükmüyor diğerleri var...ama siteye log olmassan hepsi gözüküyo...Neden böle bi sorun var anlayamadım..
şuan 8th g36 ve barrett bugda olduğundan düzeltilene kadar alamazsınız, G1 de sorunlar her patch ten sonra oluyor tıpkı öncekinde de m249 gözükmemesi gibi. Sorun genel bir sorun ve en kısa zamanda halledilecektir, sizin düzeltme şansınız olmadığından kilitliyorum..