Çalan elemanın clanı Blacq Team , Nicki Blacqb0ss.Kendi adını bana Miraç diye tanıttı ama gerçek adını buldum senin Utku İpek.TeamSpeak adminlerimiz sağolsun Uniq ID'in elimizde gerekenleri yapıp senin adresini , bilgilerinide buldum sayılır yarın savcılığa gitmeyi planlıyorum.Bu arada tam adresinde elimde belli olmaz belki savcılıktan önce yanına uğrar bir çay kahve içeriz

Kanıt var mı şu anda burda ıspatlayabileceğin?
(06-06-2011 05:01 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Kanıt var mı şu anda burda ıspatlayabileceğin?
amacın nedir kardeş anlayamadım sen nesin dedektifmi 2 konuya'da baktım olay açıkken sen diyorsun kanıt varmı burda kimseye suçlama yapmıyor boşuna post kasmaya çalışma lutfen bazen kendini küçük düşürüyorsun
(06-06-2011 05:03 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ] (06-06-2011 05:01 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Kanıt var mı şu anda burda ıspatlayabileceğin?
amacın nedir kardeş anlayamadım sen nesin dedektifmi 2 konuya'da baktım olay açıkken sen diyorsun kanıt varmı burda kimseye suçlama yapmıyor boşuna post kasmaya çalışma lutfen bazen kendini küçük düşürüyorsun
Ben nerden bileyim doğru veyahut yalan söylediğini ? İkisinide tanımıyorum hem tanısamda fark etmez kanıt olması lazım çünkü burada bi' suçlama var madem böyle bi şey var fakat kanıtın yok o zaman kimseyi suçlayarak konu açamaz. Bu arada benim postla işim olmaz görevimi yerine getirmeye çalışıyorum, post kassam bu zamana kadar 5000 i bulurdu

(06-06-2011 05:07 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ] (06-06-2011 05:03 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ] (06-06-2011 05:01 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Kanıt var mı şu anda burda ıspatlayabileceğin?
Ben nerden bileyim doğru veyahut yalan söylediğini ? İkisinide tanımıyorum hem tanısamda fark etmez kanıt olması lazım çünkü burada bi' suçlama var madem böyle bi şey var fakat kanıtın yok o zaman kimseyi suçlayarak konu açamaz.Bu arada benim postla işim olmaz görevimi yerine getirmeye çalışıyorum, post kassam bu zamana kadar 5000 i bulurdu 
adam bilgi veriyor char çalındı olabiliecek hiçbir olaydan ben sorumlu değilim demeye çalışıyor ama kanıt yoksa parmak izi taraması gerekirmi dedektif

(06-06-2011 05:03 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ] (06-06-2011 05:01 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Kanıt var mı şu anda burda ıspatlayabileceğin?
BİZİM KÖYE BİZ BUNA İFTİRA ! DİYİYORUZ. İNSANLARIN ÜZERİNE SUÇ ATMA YOKSA ÖBÜR DÜNYADA HESABINI VERİRSİN.
(06-06-2011 04:59 PM)Theglow Yazılan: [ -> ]Çalan elemanın clanı Blacq Team , Nicki Blacqb0ss.Kendi adını bana Miraç diye tanıttı ama gerçek adını buldum senin Utku İpek.TeamSpeak adminlerimiz sağolsun Uniq ID'in elimizde gerekenleri yapıp senin adresini , bilgilerinide buldum sayılır yarın savcılığa gitmeyi planlıyorum.Bu arada tam adresinde elimde belli olmaz belki savcılıktan önce yanına uğrar bir çay kahve içeriz 
İyi oku istersen ben sorumlu değilim mi diyor yoksa ortada bi clan ve nick karalaması mı var.

Elimde kanıtlar sen ister inan ister inanma kanıtları buraya koymak zorunda değilim sen rahat ol , senin inanıp inanmaman benim zerre kadar umrumda olmaz tamam ? Savcılıktakilerin inanması yeterli.
- Görevini çok iyi yapan moderatör.

(06-06-2011 05:11 PM)Theglow Yazılan: [ -> ]Elimde kanıtlar sen ister inan ister inanma kanıtları buraya koymak zorunda değilim sen rahat ol , senin inanıp inanmaman benim zerre kadar umrumda olmaz tamam ? Savcılıktakilerin inanması yeterli.
- Görevini çok iyi yapan moderatör.
Pekala, kanıtın varsa koy, var ve koymuyorsan da kanıtsız suçlama yapamazsınız. Kilit.