Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Xperia Arc'ın Türkiye lansmanı yapıldı.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 500391005072.jpg]

Sony Ericsson, Türkiye, Android tabanlı Xperia serisinin son üyesi Xperia Arc'ı duyurdu. Xperia Arc, Sony Ericsson hayranlarıyla Android 2.3 Gingerbread desteğiyle buluşuyor. Sony teknolojisinden yararlanan Xperia Arc ve Sony Exmor sensörlü 8,1 megapiksel kamerası ile bir multimedya deneyimi yaşatıyor.

Reddot 2011 Tasarım Ödüllü Xperia Arc ile 100 binden fazla ücretsiz uygulamaya Android Market üzerinden ulaşabilir ve telefonunuzu istediğiniz uygulamalarla baştan yaratabilirsiniz.

En ince yerinde sadece 8,7 milimetre kalınlığındaki Xperia Arc, 4,2 inçlik çoklu dokunmatik (multi-touch) ekranı ile hem cep sineması meraklılarını hem de erişilebilirlik nedeniyle büyük ekranları tercih edenleri tatmin ediyor.

Alıntı
bu ve iphone 4 arasında kaldım ben hangisi bilmiyorum Smile Tongue
Bende XPERİA X10İ var daha geçen yaz aldım...Aslında birçok özellik aynı ama tabi kide yine sony ericsson yapacağını yapmış Smile
Ama yine 8.1 mp.

Bu arada ben değiştircem ama ne alsam bilmiyorum?

Iphone mu blackberry mi? Yoksa Arc mı alsam Big Grin karasızım gerekirse Ö.M'den düşüncelerinizi yöneltin Smile

Teşekkürler...
3310 varken insan niye bunları alsın ki Wink
BlackBerry!!
(06-06-2011 04:48 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]BlackBerry!!

Blackberry'ci kro Big Grin
(06-06-2011 04:46 PM)qecekusu69 Yazılan: [ -> ]3310 varken insan niye bunları alsın ki Wink

victory.gif
Referans Adresler