(06-06-2011 01:33 PM)perfect34 Yazılan: [ -> ]Format atmanı öneririm windows 7 kullan ondada donarsa bi pc nin parçalarını yenile tek çözüm bunlar veyada Auslogics BootSpeed kur pc nin tüm hız yavaşlatan bozuk eski gereksiz dosyaları tespit edip silio ben 1 haftada bi taratırım canavar gibi benim pc.

Xp'de kasan oyun win 7 ' de hayli hayli kasar dostum.
(06-06-2011 01:33 PM)perfect34 Yazılan: [ -> ]Format atmanı öneririm windows 7 kullan ondada donarsa bi pc nin parçalarını yenile tek çözüm bunlar veyada Auslogics BootSpeed kur pc nin tüm hız yavaşlatan bozuk eski gereksiz dosyaları tespit edip silio ben 1 haftada bi taratırım canavar gibi benim pc.

Onar diyorum Kaydol/Satın al diyor.Napıcam orda??

bu son patchten sonra bendede aşırı kasma oluyo kardesim yeni patchle düzelir ins bakalım

ya bence format atma direk yenile pc ni benmde 2 haftadır internet problemim war deli etti oyuna giresim kalmadı sogudum oyundan resmen ama en kısa sürede superonline ye geçmeyi düşünüorum...
(06-06-2011 10:18 AM)Raßdem0n Yazılan: [ -> ] (06-06-2011 01:03 AM)Burak DOĞAN Yazılan: [ -> ]Pc xp mi
Evet ESKİ dostum...
Bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere tıkla.oradan gelişmiş sistem ayarlarına tıkla oradanda en iyi performans için ayarla yap eminim kasman azalıcaktır
Ya beyler adam karşıma çıkıyor mermi seri seri gitmiyor.Donarak gidiyo.Yürürken,koşarken veya slot değiştirirken bir sorun yok