Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayardan İstediğin Numaraya Bedava Sms Gönderme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Telefon numarası kısmına eger türkiye ise::: 905xxxxxx şeklinde bulgaristan ise 359xxxx şeklinde veya yurdışında göndermek istediginiz kişinin ülke kodunu ve ardından numarasını giriyorsunuz…
Ardından mesajınızı yazıyorsunuz mesajı yazdıktan sonra sms-limit erreincht?klicke hier yazan bir kısım var ona tıklıyorsunuz…
Ardından fertig e tıklıyorsunuz…
Ardından programda bir kod cıkıyor o kodu yazıp senden butonuna tıklıyorsunuz ve mesajınız iletiliyor…
Program almanca kullanımı çok kolay yazdığım adımları izlemeniz yeterli kolay gelsin…
İsteyen herkes dedigim adımları izleyerek deneyebilir mesajda türkçe karakter kullanmayın ve rasgele klavyede tuslara basarak deneme yaparsaniz mesajınız iletilemez onun dışında sorunsuz çalışıyor…
beyfendi

------------LİNK-----------

http://www.mediafire.com/?m5owgtccukikl9j
YaramazBig Grin almancaysa kim napsın
Bu tür programlar 2001-2007 arası çalışırdı artık bunların hepsi engellendi

Ha yapan var mı ? illaki vardır ama niye paylaşsın Smile
almanların yaptığı bi program zaten . kullanan çalıştığını söyleyen çok kişi gördüğüm için paylaştım . ben mesaj sevmediğim için kullanmadım arkadaşlarım kullanıyor
Geçen yaz da vardı böyle bir program Smile Çok işime yaramıştı Big Grin Sonra geçti bitti. Hatta bu forumda paylaşılmıştı yine Big Grin
Kullanacaklar için iyi bi bilgilendirme olur. Big Grin
Taklaya gelirsiniz uğraşmayın böyle şeylerle Big Grin
(06-05-2011 01:18 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Taklaya gelirsiniz uğraşmayın böyle şeylerle Big Grin
beni mi kastediyorsun ?
Bakın benim sms le işim olmaz 24 yaşındayım ne işim varsa ararım . ama sms yazan arkadaşlarımmmm çalıştığını ve güzel bir program olduğunu ifade ediyorlar . ister kullanırsınız ister kullanmassınız veya şüpheli yaklaşırsınız beni alakadar etmez . bir kişi bile faydalansa mutlu olurum hepsi bu
mesaj atmam pek ama telefon elinden düşmeyenler için işe yarar Smile
telfon bence daha kullanışlı
Referans Adresler