Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR'nin Fiyatı...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Eveet beyler bu aralıklı olarak 3. yada 4. açışım bu konuyu. Sanırım git gide değerleniyor site. Satın almak isteyenlere duyurulur. Evini sat arabanı sat WarrockTr yi al arkadaş. 2 günde 1 aylık gold parası çıkar kalan 6 TL ile de çerez,cips kola filan alırsın Big Grin

WarrockTR'nin Fiyatı Budur...

Bu arada

Google ; 1,717,986,918TL günlük kazancı 2,240,000TL geçmeye az kaldı Big GrinBig Grin yakında sollarız Google ı Facebook u. (Bu espri bir önceki açılışındada yapılmıştı galiba Ss.gif Big Grin)
Alıyorum Big Grin
Vayy Big Grin
Big Grin vay bea Big Grin
Big Grin vay bea Big Grin
Ortaklaşa alalım mı?
Alalım
Paranın; %49.5 ini r1s1ngturk, %49.5 ini Sinan, %1ini de ben vereyim, sonra paylaşalım şu şekilde; %90 bana, %5-%5 de siz alın aranızda anlaşın ? totos.giftotos.gif
Kurbana girer gibi siteyemi girilir len Big Grin
(06-04-2011 09:32 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Paranın; %49.5 ini r1s1ngturk, %49.5 ini Sinan, %1ini de ben vereyim, sonra paylaşalım şu şekilde; %90 bana, %5-%5 de siz alın aranızda anlaşın ? totos.giftotos.gif

%100ünü ben alayım sonra hayrına bi vakıfa bağışlarım
Bu site neden bu kadar çok kazanıyorki para yatırmıyoruz bişey yapmıyoruz bu paranın kaynağını anlamadım ben ? (Beyaz ticaretine mi girdiniz la ? Big Grin )
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler