Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hacker Avı !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Adamı havada uçarken indirdim ve sonrasında karşı takımdan bir karaktersizde beni hackersin diye suçladı.
Buna düpedüz iftira diyorum ben... Ve her iyi oynayan oyuncuya hack diyeceklerse bu oyunu oynamasınlar !
Bana hack diyen oyuncu kendini bilir.

Hadi eyvallah.
senin vurduğun adam için hack demişler,sen yanlış anlamışsın.
(02-08-2010 04:05 AM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]senin vurduğun adam için hack demişler,sen yanlış anlamışsın.

Hayır, bana Ss aldıktan sonra hack dediler.
tebrikler o zaman =)
(02-08-2010 04:15 AM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]tebrikler o zaman =)

Teşekkürler. =)
Eskiden bu kadar hack yoktu lag yoktu :/
Hacklarda oynamayı bilmiyor opk hariç bütün hacklerle kd kasıyorum Hepsi ölüyor Smile
güzel vurmuşsun helal volkanda o adamın hack olduğunu kanıtlayamayız Big Grin sen başka adam vurup havayada bakabilirsin Big Grin düşmüyorlar yani önceden başkası vurmuş olabilir ( havadakinin nick i gözükmüyor yani. )
karşık oldu ama umarım anlamışsındır Big Grin
(02-08-2010 02:17 PM)Barış Yazılan: [ -> ]güzel vurmuşsun helal volkanda o adamın hack olduğunu kanıtlayamayız Big Grin sen başka adam vurup havayada bakabilirsin Big Grin düşmüyorlar yani önceden başkası vurmuş olabilir ( havadakinin nick i gözükmüyor yani. )
karşık oldu ama umarım anlamışsındır Big Grin

Eee Barış o Ss'de anlayana kardeş. Smile

SametKARA

(02-08-2010 04:05 AM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]senin vurduğun adam için hack demişler,sen yanlış anlamışsın.

Aynen Reco'ya Katılıyorum
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler