Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayar Başında Nasıl Mı Sağlıklı Kalınır?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ben bu yöntemi çok önceden bulmuştum ama şimdi yine aklıma geldi ve yaptım.Bence işe yarıyor.

Bilgisayar başında meydana gelen rahatsızlıklar: Göz bozukluğu, duruş bozukluğu omurga bozukluğu gibi.Göz bozukluğunuzu gözlerinizi kırpıp göz sıvısının kurumamasını sağlayarak, duruş bozukluğunu da en basitinden dik durarak halledebiliriz.

Yöntem şu: Hepimiz oyundayken yada internette geziyorken masaüstünü açarız ara sıra da olsa.Yani masaüstü duvar kağıdınızda şöyle birşey yazacak: Dik dur & Duruşunu düzelt, gözlerini kırp.Siz bunu görünce duruşunuzu düzeltip gözlerinizi kırpacaksınız, ve biliyorum bunu yaptıktan 5 dakika sonra duruşunuz eski haline dönecek kambur bir biçimde olacaksınız yani insan unutuyor falan ama yani işe yarıyor az da olsa düzelirsiniz.

Mesela benim masaüstüm böyle:

http://i56.tinypic.com/2ps2aac.jpg

Sizde buna benzer yapın ama benimki arka planla uygun renk olduğu için fazla göze batmıyor siz göze batan tarzı bişeyler yapın.Fikir alıntı anlatım benimdir.[ALINTIDIR]
Herkes için faydalı birşey teşekkürler.
o.diil Arkaslar Faydam olduySa... ReSimi Koyamadım.. Ama neyse
genius
Sanırım rekor kırdım 15 dk'dir dik duruyorum ve gözlerimi kırpıyorum
Big GrinTongueTonguevictory.gifvictory.gifadamımadamım
bende hafif kambur oluştu sanırım ya Sad
Masa Üstünde Ice Tower var Smile Küçük Yiğenim Oynuyor o oyunu Big Grin
(06-04-2011 06:47 PM)Rebelli0uss Yazılan: [ -> ]Herkes için faydalı birşey teşekkürler.
bendeede kambur var yha Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler