Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fareler 2 Bebeği Yedi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: fft2mm629724.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

Pazar gecesi üç yaşındaki Lunathi Dwadwa, Cape Town şehri dışındaki Khayelitsha mahallesinde, adı açıklanmayan diğer bebek de Johannesburg yakınındaki Soweto'da fare kurbanı oldu.

YANAKLARI VE YÜZÜ YENMİŞ

Uyandığında bebeğinin cansız bedeniyle karşılaşan Lunathi'nin 27 yaşındaki anne Bukiswa Dwadwa, şok içinde küçük kızın yanaklarının ve yüzünün büyük bölümünün yenmiş, gözlerinin dışarı çıkarılmış olduğunu anlattı.

FARELER SALDIRDI

Baba Mncedisi Mokoena ise polisin bunun fareler tarafından yapıldığını söylediğini belirtti.Soweto'da da bir bebek, annesi dışarıdayken farelerin saldırısına uğrayarak yaşamını yitirdi. Anne ihmal sonucu ölüme sebebiyet vermek suçlamasıyla tutuklandı.

1.5 METRELİK FARELER

Güney Afrika'nın yoksul gecekondu mahallelerinde farelerin boyu 90 santimetreye kadar ulaşabiliyor. Sahraaltı Afrika'da görülen bu hayvanlar, dünya üzerindeki en büyük fareler.

Gecekondu mahallelerinin kötü koşullarında biriken çöplerden besleniyorlar ve aç kaldıklarında evlere de girerek insanlara zarar verebiliyorlar.

Posta Okurken gördüm ilgimi çekti
Sende mi mynetçisin Big Grin
Altta yazdım posta okurken gördüğümü Smile
hee görmedim Big Grin
Oha lan o ne biçim bir fare Öküz gbi Ss.gif
Yuh bu fareyi kedi görse kaçar. Doğanın dengesi bozuluyor sanki Ss.gif
(06-04-2011 12:19 PM)FataL Yazılan: [ -> ]Yuh bu fareyi kedi görse kaçar. Doğanın dengesi bozuluyor sanki Ss.gif

Aynen
Bir insan vücudundanda büyük diyebilceğimiz bi fare. Tek Kelime ile O-H-A !
Ne faresi beyler herkez aynı şeyi diyor hiçmi köye gitmediniz ya da sokak hayatı yaşamadınız.Bunlar sıçan kedi yiyeni bile var derlerdi büyüklerimiz.Doğanın dengesi bozuluyor olabilir ama sıçanların çoğu bu boyuttadır.Fare denilen şey sıçana göre daha şeker ve küçük bir şey.Zaten sıçan olduğu kafasından ve kuyruğundan belli oluyor.

Konu içinde sağol.Ama bebekleri yemeleri hoşuma gitmedi için burkuldu la ne oldu çok severim bebekleri.Bence doğanın dengesini bir kenara atıp insanlığın dengesine çözüm bulalım bu bebekler milyon dolarlık köşklerde de olabilirdi.
köyde görmüştüm ama bu kadar büyük değildi ne deniyodu onlara kerme keme mi Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler