Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ufaktan Skor Sabah Sporu :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(06-04-2011 11:55 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Pingler çok kırmızı ve karşı %70'i 1 level yeni oyunculara benziyorlar bunlara göre bence normal bir skor.

Fakat ama lakin tebrik ederimSmile
Middle'de oynamıştım Pingler ondan kırmızı Yüksek Lv geliyor 3 Kere Ölüp oyundan çıkıyor yani onlardan cok fazla yok madem küçümsüyorsun middle east d3v1lslord pm at Smile
Skorunuz WarrockTR Rekorlar Albümü'ne eklenmiştir.
Hayır neden küçümseyeyim ki ben seni? Estafirullah ben olsam şimdi 5 adam vuramam ben hiç bilmiyorum sadece içimden gelen yorumu dışarı vurdumSmile
(06-04-2011 12:02 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Skorunuz WarrockTR Rekorlar Albümü'ne eklenmiştir.

orada bi sürü var Smile
Çok iyidi Smile Bize de biraz bıraksaydın daha iyi olacaktı Smile
tebrikler çok iyi skor victory.gif
77 kere ölen bir adam neden çıkmaz odadan anlamıyorum Smile

Tebrikler Tongue
(06-04-2011 12:32 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]77 kere ölen bir adam neden çıkmaz odadan anlamıyorum Smile

Tebrikler Tongue

benim charım değil emin ol
(06-04-2011 12:38 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]
(06-04-2011 12:32 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]77 kere ölen bir adam neden çıkmaz odadan anlamıyorum Smile

Tebrikler Tongue

benim charım değil emin ol

Sen neden moderatörlerin dediğini daima yanlış anlıyorsun be kardeşim? Amacım insanlarla dalaşmak mı? Sen buraya konu açmışsın ve açtığın bu konuınunda her türlü eleştiriye açık olmalıdır bunu bilmiyor musun? Ayıp yapma böyle güzel kardeşim, moderatörlerin yorumlarını sadece kötü yere çekme. Bu attığım yorumdan kim bilir neler anlar herkes ama benim kimseyle bi sorunum yok sadece senin iyiliğin için söylüyorum bunları..
Tebriklerde dinar neden o kadar az Big Grin bu oyunda adam akıllı dinar kasamayacakmıyız.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler