Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yeni yamadan sonra oyun kasıyorsa bi bakın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
merhaba arkadaşlar son çıkan yamadan sonra oyun kasıyordu.. 1 gün kastı sadece belki sorun bende idi bilemiyorum.. ama uyguladığım şeyleri yazacağım belki işe yarar..

1. modeme reset attımm ( kapatıp açma değil bildiğiniz arkaya cubuk sokup yeniden kullanıcı adı şifre vs. ) anlayan anladı..
2. komple bi virüs taraması ( bikaç virüs varmış onlar kastıra bilir.. )
3. ccleaner yardımı ile bi temizlik yaptım nede olsa online oyun internet artıkları vvs şeyleri temizlemek lazım
4. ekran kartını çıkarıp fanının tozlarını temizledim + yaz geldi malum kasa kapaklarını söktüm.

ve düzeldi kasma sorunu..

ha dünde bi tane yedek fanım vardı modemi söküp üstüne koyuverdim ısınmasın diye ne kadar yararı olur bilmem..
Benden size tavsiye bu adamı dinlemeyin özellikle kasa kapaklarını sökmeyin.
(06-04-2011 08:42 AM)NeverFeeL Yazılan: [ -> ]Benden size tavsiye bu adamı dinlemeyin özellikle kasa kapaklarını sökmeyin.

kasa kapaklarını niye sökmüyoruz.. havalar sıcak benim geçen yaz sıcaktan kasam yandı.. ha sen kutuplarda fela yaşıyorsan bilemem Big Grin ben mersindeyim sıcağın göbeğinde..
(06-04-2011 08:45 AM)hllyldz Yazılan: [ -> ]
(06-04-2011 08:42 AM)NeverFeeL Yazılan: [ -> ]Benden size tavsiye bu adamı dinlemeyin özellikle kasa kapaklarını sökmeyin.

kasa kapaklarını niye sökmüyoruz.. havalar sıcak benim geçen yaz sıcaktan kasam yandı.. ha sen kutuplarda fela yaşıyorsan bilemem Big Grin ben mersindeyim sıcağın göbeğinde..

Ben de Mersin'deyim. Kasanın kapaklar söktüm. Çok sıcak ve ekran kartı hemen ısınıyor kasa kapalı olunca.
o değil de ben fanlı modemi görünce koptum yalnız :=))))
Kasanın kapaklarını sökmek mi? Big Grin Böyle bir tavsiye verdiğine göre donanım bilgin gerçekten zayıf olmalı. Anakart üzerindeki bileşenlerin ısınmasını önlemede başrol oynayan etken kasa içerisindeki hava sirkülasyonudur. Ön fandan içeri alınan hava içeri girer. Bileşenlerdeki ısıyı alır ve arkadaki egzos fanı sayesinde dışarı atar. Eğer sen kasa kapaklarını çıkarırsan bu sirkülasyon olayını bitirmiş olursun ve bileşenlerin normalden çok daha fazla ısınır. Ha diyorsan ki hocam benim her bileşenin üzerinde 1 er fan var. O zaman bir şey demem ama bu da çok saçma bir durum onu da belirteyim Smile Saygılar.
1. si pek anlamam evet donanım felan ama geçen yaz kasa yanınca bilgisayarcı önermişti bana bunu bilgisayarcıyada ( hadi len ordan gilik sen ne anlarsın diyemezdim Big Grin doğal olarak ) ama az önce internette bi arama yaptım şöyle yazıyordu..

genel soğutma yöntemi kasa kapağını sökmek olarak bilinir ama kapalı bir kasa daha soğuk olur yazdı bende geri kapattım Big Grin

bakalım inşallah yine yanmaz Big Grin
Yaptım olacak .. Smile
(06-04-2011 09:05 AM)tahir33 Yazılan: [ -> ]
(06-04-2011 08:45 AM)hllyldz Yazılan: [ -> ]

Ben de Mersin'deyim. Kasanın kapaklar söktüm. Çok sıcak ve ekran kartı hemen ısınıyor kasa kapalı olunca.

Bende Mersindeyim kasanın heryeri sökük durumda senin fanın yeterizmiş...Modemede fan koymasıda tipik Türk aklı işte Smile Modemi iyi olanlar için hiç gerek yok pekde faydası olacağını zannetmiyorum .
Adam ugraşıp yapmış
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler