Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Defne'nin Kesin Ölüm Nedeni Belli Oldu.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Defne Joy Foster'ın ölüm nedeni Adli Tıp raporuyla kesinleşti.

[Resim: defne-nin-kesin-olum-nedeni-belli-oldu-2...1581_o.jpg]

Defne Joy Foster'ın ölüm nedeninin astım, alkol ve ilaçlar olduğu ortaya çıktı

Yaklaşık 4 ay önce hayatını kaybeden sunucu ve Oyuncu Defne Joy Foster'ın ölüm nedeni Adli Tıp raporuyla kesinleşti.

ALKOL, İLAÇ VE ASTIM BİRLEŞİNCE...
Aylardır süren incelemelerin sonucunda hazırlanan raporda, ''Astım, alkol ve ilaçlar reaksiyon oluşturarak müşterek nedenle ölüme neden olmuş'' ifadesi yer aldı.

Adli Tıp Kurumu Başkanı Doçent Doktor Haluk İnce "İlaçları kanında Bulduk, içkiyle birleştiğinde kalbi durdurabileceği sonucuna ulaştık'' dedi.

Adli Tıp Kurumu'nun Defne Joy Foster'a ilişkin hazırladığı rapor, savcılığa gönderilecek. 32 yaşındaki Defne Joy Foster, 2 Şubat'ta İstanbul Caddebostan'da arkadaşı Kerem Altan'ın evinde hayatını kaybetmişti.

Alıntı
kendi yaşamını kendi bitirdi Sad ne gerek vardı durduk yere o kadar alkol almaya Ss.gif
Mekanı Cennet Olsun.
Ölümünü çok fazla abarttılar. Onlarca şehit verdeiğimizde 30 saniye haberini yapan basın, Defne hanımda haftalarca haber yaptı. Her canlı bir gün ölümü tadıcaktır niye bu kadar imkansız birşeymiş gibi gösterdiler anlamak gerçekten güç. Ölünün arkasından konuşmak gibi olmasın ama bu durum benim canımı çok sıkmıştı. Ne diyelim mekanı cennet olsun
Ölünün Arkasından ( Allah Rahmet Eylesin ) Arkasından Konuşupta Kavga Etmeniz Sizce Kötü Bir Durum Değilmi ?
aradaki mesajlar silinince konu bir değişik olmuş Big Grin
Pis kokan mesajlar temizlendi.

Defne Joy Foster'a gelirsek öldüğü gün yapılan tahminler de bunu gösteriyordu zaten.
Kendi kendisini bitirdi.. Sihirli Annem'de oynicaktı şimdi paraya para demicekti ama kendi kendisini bitirdi..
LOL !
(06-03-2011 10:29 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Ölümünü çok fazla abarttılar. Onlarca şehit verdeiğimizde 30 saniye haberini yapan basın, Defne hanımda haftalarca haber yaptı. Her canlı bir gün ölümü tadıcaktır niye bu kadar imkansız birşeymiş gibi gösterdiler anlamak gerçekten güç. Ölünün arkasından konuşmak gibi olmasın ama bu durum benim canımı çok sıkmıştı. Ne diyelim mekanı cennet olsun

Bu kadar merhametsizce bir yorum yapmaya gerek yok.

Yüce Rabbimiz sonsuz şefkat ve merhamet sahibidir.Özellikle gençlerimiz, madde bağımlılığı konusunda dikkat etmeli ve uzak durmalıdır.

Sigara, Alkol ve uyuşturucu maddelerden uzak durmak, gençlerimize aşılanmaya çalışılan 'bozuşmuş özgürlük anlayışının' tehlikelerinin farkında olmak zaruridir.

Bir ölüm, nihayetinde yaşanan travmayı açığa çıkarıyorsa, ölüm anonslarının her yerde ve defalarca bildirilmesinin bile Millete faydası dokunacaktır.

Yüce Aileniz sizin varlığınızı devam ettirmek için çok çaba gösterirken, yanlış arkadaş çevresini tercih ederek hayatınıza ve geleceğinize zarar verecek kötü alışkanlıkların esiri olmanız kabul edilemez.

Kendinize zarar vermeyin lütfen.Büyük Türk Milletinin gözbebeği gençlerimizin uyuşturucu ve alkol bataklığında eriyip gitmesine göz yumulmayacaktır.Siz bilmeseniz de, ne yaptığınız bilinmekte ve Yüce Ailenize bildirilmektedir.

Önemli olan, uyarılmayı hak edecek davranışlara tenezzül etmemektir.

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
iyi kadındı hep güldürüyodu prokramlaron da mekanı cennet olsun xs
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler