Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: arrivederci nick ile ilgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
bugun arkadaşlardan biri warrockta arrideverci nickli birini gördüğünü ve senin charınmı diye bana sordu.bende ben olmadğımı söyledim.Monarchtr klanında olan İtalyanca özürlü arkadaş nickimi çalmayı bile becerememiş arrideverci koymuş.sonra statstan 1 lwl arrivederci nickini gördüm.bu 2 charında benimle uzaktan yakından alakası yoktur.
arrideverci Big Grin yakıyor ama Wink
Hoşçakal demek miydi bu italyanca ?
(06-03-2011 09:40 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Hoşçakal demek miydi bu italyanca ?

görüşürüz anlamına geliyor. Anlamadığım nickim turk0lord'ken bi anda turkolar ve lordlar türedi dedim farklı bişi yapıyım.bununda çakmaları çıktı biraz kendi olsa herkes güzel hersey daha güzel olcak.
Bende diyorum bilal abimi bu
turk0lord neysede arrivederci =D
(06-03-2011 09:22 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]bugun arkadaşlardan biri warrockta arrideverci nickli birini gördüğünü ve senin charınmı diye bana sordu.bende ben olmadğımı söyledim.Monarchtr klanında olan İtalyanca özürlü arkadaş nickimi çalmayı bile becerememiş arrideverci koymuş.sonra statstan 1 lwl arrivederci nickini gördüm.bu 2 charında benimle uzaktan yakından alakası yoktur.

Değerli bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Bu tarz olaylara karşıyım.

Bileğinin gücüyle mücadele eden oyuncuların ve klanların isimlerini taklit etmeye çalışanlar kaybedeceklerdir.

Aynı sorunu, yakın zamanda kendi klanımızda da yaşamıştık.SehrinAzizleri klanımız taklit edilmişti ve sonunda beklenen oldu:

Taklit Klan - Tıkla lütfen
Bende karşılaştım bugün , dikkatimden kaçmadı çakma olması Smile

TaTy

Ezik bilol
(06-03-2011 09:22 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]bugun arkadaşlardan biri warrockta arrideverci nickli birini gördüğünü ve senin charınmı diye bana sordu.bende ben olmadğımı söyledim.Monarchtr klanında olan İtalyanca özürlü arkadaş nickimi çalmayı bile becerememiş arrideverci koymuş.sonra statstan 1 lwl arrivederci nickini gördüm.bu 2 charında benimle uzaktan yakından alakası yoktur.

bu kelimenin anlamını sadece kendinin bildiğinimi sanıyosun.bahsettiğin kişiyi tanımam etmem lakin senin gibi o kişi de nickini bu şekilde yapmak istemiş olabilir gayet normal bir durum..bu seni ve diger kişiyi özel yapmaz farklı hissetme fazla kendini..(kelimelerini değiştir) italyanca özürlü-çalmış-özenti vs..
Referans Adresler