Oyuna tekrar başladım bırakma sebebim şifreyi unutmamdı.Oyun sistemi gelişince tekrar başladım 4 sene önce başlamıştım bu forumdaydım.Tanıyanlar için kelleci456 İsmim Ertugrul Ankara'dan oynuyorum.
Hoş Geldin . Ankara'da 2 yıl yaşamış biri olarak en güzel anım arkadaşım sölediği laftı ''Ankaranın Dikmeni bir daha gelirsem '' gerisini sen biliyosundur
(06-03-2011 08:48 PM)qecekusu69 Yazılan: [ -> ]Hoş Geldin . Ankara'da 2 yıl yaşamış biri olarak en güzel anım arkadaşım sölediği laftı ''Ankaranın Dikmeni bir daha gelirsem '' gerisini sen biliyosundur
(06-03-2011 08:48 PM)qecekusu69 Yazılan: [ -> ]Hoş Geldin . Ankara'da 2 yıl yaşamış biri olarak en güzel anım arkadaşım sölediği laftı ''Ankaranın Dikmeni bir daha gelirsem '' gerisini sen biliyosundur
Ankaranın Dikmeni bir daha gelirsem s** beni
Bende onu dicektim de şimdi ayıp olmasın diye yazmadım ama hakketten öle o nasıl bir yokuştur
Ankaranın Dikmeni bir daha gelirsem s** beni
Bende onu dicektim de şimdi ayıp olmasın diye yazmadım ama hakketten öle o nasıl bir yokuştur
harbi oraya sadece 1 kere gittim. çıkmaktan öldüm bittim, arabayıda aşağıda bıraktım