Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Merhaba Arkadaşlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oyuna tekrar başladım bırakma sebebim şifreyi unutmamdı.Oyun sistemi gelişince tekrar başladım 4 sene önce başlamıştım bu forumdaydım.Tanıyanlar için kelleci456 İsmim Ertugrul Ankara'dan oynuyorum.
hoşgeldin hemşeri victory.gif
hoşgeldin DOST
Hoş Geldin . Ankara'da 2 yıl yaşamış biri olarak en güzel anım arkadaşım sölediği laftı ''Ankaranın Dikmeni bir daha gelirsem '' gerisini sen biliyosundur Big Grin Big Grin
(06-03-2011 08:48 PM)qecekusu69 Yazılan: [ -> ]Hoş Geldin . Ankara'da 2 yıl yaşamış biri olarak en güzel anım arkadaşım sölediği laftı ''Ankaranın Dikmeni bir daha gelirsem '' gerisini sen biliyosundur Big Grin Big Grin

Ankaranın Dikmeni bir daha gelirsem s** beni Big Grin
(06-03-2011 08:54 PM)windows7s Yazılan: [ -> ]
(06-03-2011 08:48 PM)qecekusu69 Yazılan: [ -> ]Hoş Geldin . Ankara'da 2 yıl yaşamış biri olarak en güzel anım arkadaşım sölediği laftı ''Ankaranın Dikmeni bir daha gelirsem '' gerisini sen biliyosundur Big Grin Big Grin

Bende onu dicektim de şimdi ayıp olmasın diye yazmadım ama hakketten öle o nasıl bir yokuştur Big Grin
Hoşgeldin
(06-03-2011 08:57 PM)qecekusu69 Yazılan: [ -> ]
(06-03-2011 08:54 PM)windows7s Yazılan: [ -> ]

Bende onu dicektim de şimdi ayıp olmasın diye yazmadım ama hakketten öle o nasıl bir yokuştur Big Grin

harbi oraya sadece 1 kere gittim. çıkmaktan öldüm bittim, arabayıda aşağıda bıraktım Big Grin
Teşekürler
Hoş geldin. İyi forumlar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler