Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: PES 2012'nin ilk oynanış videosu yayımlandı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
eçtiğimiz haftalarda sürekli çıkan FIFA haberleri, PES severleri oldukça sıkıntıya sokmuştur eminiz. İşte birazdan izleyeceğiniz tanıtım videosuyla Pro Evolution Soccer 2012'nin ilk oyun içi görüntülerine ve oynanışına göz atma şansına sahip olacaksınız. Bu videodan sonra yeni bir FIFA mı Pes mi tartışması başlayacak gibi görünüyor.

İşte PES 2012'nin ilk oyun içi tanıtım videosu:

1:31'de yede kulübesinin orda teknik direktör yada yabancıların deyimiyle menejer hareket halinde. Gerçekçilik yönünden güzel bir detay ama PES'in artık oyuncular üzerinde daha çok durup FIFA gibi grafik yakalaması lazım
2011 den fazla farkı yok. Sad Ben daha güzel bi şeyler çıkarırlar diye bekliyodum.
almeida yakışıklı çıkmış Big Grin
eğer Beşiktaşın gs ve fb gıbı forma reklamı olmazsa varya ....
forma reklamı olmayınca çok gıcık bi görüntü ortaya çıkıyor
zaten pes 11 sevildi o oyun modunun dışına çıkılmaz getirilirse 1-2 yeni özellik getirilir türkçe spiker mesela yeni dönem transferleri olur Pes 11 'dede oluyor transferler otomatik her patch atışında ama oyun grafikleri vb vb düzenlenir
pes fifadan daha iyi bence
(06-03-2011 04:53 PM)42ismail95 Yazılan: [ -> ]2011 den fazla farkı yok. Sad Ben daha güzel bi şeyler çıkarırlar diye bekliyodum.

Kesinlikle.
Pes daha gerçekci ama grafikler insanın canını sıkıyor
WE ARE 12 ''Her zaman her yerde her yönden en iyisi FİFA''
Referans Adresler