Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Acil Yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 27079672.jpg]

[Resim: 49755049.th.jpg]

[Resim: 68890113.jpg]

Neden Böle Oluyor Çekilen SS'ler
Resmıleri paintten yapıstır yaptıgında da boyle oluyormu ? Bence paıntten duzgun cıkarsa oyun dosyalarında bozukluk var, painttede böyle bozukluk varsa ilk basta gpu yazılımını guncellemenı onerırım. ( gpu hangı marka ıse onun sıtesınden guncelleyebılırsın alternatıf olarak windows update' den guncelleme yapabılırsın. Eger hala olmuyorsa gpu drıverını sıl tekrar yukle dırectx ' ı guncelle. Hala gene olmuyorsa kucuk ıhtımal vırus vardır pc 'de ( boyle bır vırus gormedım =) alternatıf yok Format bunu demeyı hıc sevmıyorum Sad
yapma ya oralara kadar gıdıyomu Sad
Büyük ihtimal formata kadar gıtmez.
Paint e direk yapıstırınca oluo ama ss dosyasında olmuo bu nasıl çozülür?
(02-08-2010 02:03 AM)Arsenal34 Yazılan: [ -> ]Paint e direk yapıstırınca oluo ama ss dosyasında olmuo bu nasıl çozülür?

O zaman oyun dosyalarında bır sorun var demektır cozumu oyunu sılıp tekrar yuklemek benım sana tavsıyem hıc ole ıse kalkısma paıtten yapıstır dırek ss' lerını.
ok saol.İyi oyunlar
(02-08-2010 02:05 AM)Arsenal34 Yazılan: [ -> ]ok saol.İyi oyunlar

Önemli değil forumun amacı bırbırımızın sorunlarını cozmek vede dusunce, fıkır alısverısı sağlayarak kendımızı tatmın etmek Big Grin
Bertan gpu değil cpu olca

Sorun sadece paintte ise system32 deki mspaint.exe yi deis,ha yoo oyunda da gel git yasıyorum diyorsan urasmaz kur yeniden...
Ha onceden yoktu,ben bı şey yaptım da böyle oldu diyorsan sistemi geri sar.
Benim fikrim paintt exesinde .. Ve system deki bı kaç dll de..
(02-08-2010 02:08 AM)masquerain Yazılan: [ -> ]Bertan gpu değil cpu olca

Sorun sadece paintte ise system32 deki mspaint.exe yi deis,ha yoo oyunda da gel git yasıyorum diyorsan urasmaz kur yeniden...
Ha onceden yoktu,ben bı şey yaptım da böyle oldu diyorsan sistemi geri sar.

Yanı senın anlayacan dılden soyleyem :

GPU : ekran kartı ; grafik kartı

CPU : işlemci ; mikroişlemci

Biz sorunu cozduk hallettık sen ne atlıyorsun Alican =) =)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler