Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock-TR-Fire TeamSpeak Hakkınd
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu aralar tsde kanallara ızınsız gırıp küfürleşmeler başladı.Bana gelen kanıtlı 2.şikayet oldu 3.seferde kanıtda kimin ismi varsa dinlemeden banlıyacam WR oyuncuların PB oyuncularıya bir bağı olamaz,KO SRO KBD oyuncularında BAYANLAR oluyor ve dün gece saat 1 de bana şikayet geldi bunun üzerine saat 3'e kadar Server Admin Yardımcısı açtım bu yetkide oda kurmadan tutunda banlama yetkisine kadar Server Admini yöneticide dahil alıp veremezken ATA-NBK yetkisine kadar tüm yetkileri başka bir gueste atayıp alabiliyor.İnşAllah bugun kayıt sıstemını getirmeyi düşünüyorum.Kayıt sisteminde adam tsden çıktıgında en son hangı nickini bulup özel yetkisine kadar herşeyi öğrenebiliriz.TS altından küfür edip tsyi kapatıp baska bir isimle geldiğinde bile bu kayıt sistemi bizim işimizi kolaylaştırıyor.Server Adminliğin azlığından bu sistem pek uygun görünmedi.Artık Server Admin Yardımcıları var bu sistem gerilmeli ve zorunludur diye düşünüyorum.Bu arada bu yetki sadece ben verecem diğer admınlere bu yetki için pm atmayın. Herşey güzel 1 TeamSpeak ortamı için...
Ko oynayan çok tanıdıklarım var esasında Ts Sohbet ortamı her insan sohbet ederken azda olsa argo kullanabilir
(06-03-2011 02:33 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Ko oynayan çok tanıdıklarım var esasında Ts Sohbet ortamı her insan sohbet ederken azda olsa argo kullanabilir

Eğer ortada bir şikayet varsa bu kullanılmaması gerektiğinin bir göstergesidir Wink Ayrıca kanaldan kanalada değişebilir.
hayır benım bahsettıgım questler server admını dıye odaya gırıyor ve karsılıklı kufurlesme baslıyor kendı aralarında argo kullanımı önemlı degıl klanlar arası kavgada 2 klanı göndermektense 2 tarafı barıstırmaya calısıyoruz barısmazlarsa 2 tarafada son 1 sans verıyrouz olmuyorsa kendılerıne yenı 1 ts ayarlıyorlar
Referans Adresler