Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: K2'yi Sövmece!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Niye ben her g1 pre alışımda patch geliyor?Bi adam akıllı oynayamadım şu oyunu ne zaman pre g1 çektiysem patch geldi oyun kastı sonra benim pre biter silahlar bide bi patch daha gelir kasma sorunu ortadan kalkar.Yetti artık ya en son yazıcam k2 yi öven bi ticket yollicam yokmu bu kasma sorunun çaresi ya yemin ediyorum acaip sövesim var.
bendede da demin garip bişey oldu 1 ssat felan oynadım sonra taba bastım oyun dondu hiç ses felan yok mauseyle tıklayıncca kapandı ama girdim yine Smile
(06-03-2011 02:02 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]bendede da demin garip bişey oldu 1 ssat felan oynadım sonra taba bastım oyun dondu hiç ses felan yok mauseyle tıklayıncca kapandı ama girdim yine Smile

bende dondu 30sn kadar sonra anormallik saptandı dedi.sadece buda değil deli gibi kasıyo ateş edemiyorum ya
Bilgisayarını değiştir victory.gif
Eğer Warrock kasıyorsa o bilgisayarı çöpe atmanı öneririm.
1 hafta ömrü kaldı bilgisayarımın sonra çöp olacak.
tek sorun pc lerde bilgisayarınızı imkanınız varsa değiştirmenizi tavsiye ederim benim eski pc arsa alan ve geniş aladn nerdeyse hiç bir bolum açamıodu dakılıodu yenı pcde o kadar m14 atınca bıle hıç kasma yok Wink
Küfür ve hakaret, hiçbir sebebin gerekçesi değildir ve olamaz.Açtığımız konularda, yaptığımız yorumlarda, oyun esnasında tavır ve davranışlarımızda, genel olarak hayatımızın tüm aşamalarında, hangi sebepten dolayı olursa olsun 'kırıcı ve saldırgan' eylemlerden ve söylemlerden uzak kalmak 'İnsanlık Vazifesidir'.

Gençlerimiz, cehalet unsurlarına karşı uyanık olmalı, Yüce Ailesinden almış olduğu terbiye ve güzel ahlakı yansıtabilmeyi başarabilmelidir.

Saygılarımla.
Referans Adresler