Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: jojojoxo1 banlandı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Genel böyle olayların konusunu dahi açmam lakin bu sefer açasım geldi =) Oyunda bazı duyumlar almaya başladım artık küfürden ban yok tarzında. Kim çıkardı bunları bilmiyorum ama inanmayan jojojoxo1'e sorabilir. Kendisine bahsettiğim bir magnum olayı vardı kusura bakmasın onu bu sefer yapamadım ama bir daha küfür ederse magnum'una kavuşacak =)

Ayrıca oyunda pek çok kişi küfür edip ardından birisi banlanacaksın dediği zaman "selamımıda söyle diyor". Jojojoxo1 de Hızır'a selam söyleyenlerdendi vede Hızır'a selamı ulaştı =)

[attachment=4030]

Lütfen oyunda kullandığımız kelimelere bundan sonra daha çok dikkat edelim.
Olması gereken olmuş. Big Grin
Tr'de oynuyorsan böyle olaylara bazen göz yummak gerekir şahsen ben her kufur edeni rapor etmeye kalksam ohoooo Smile
İlk kez Turgay'ın böyle bir konu açtığını görüyorum şaşırarak girdim içeri Big Grin
as.

Mayklar cok küfür etmek istiyorsanız ilk önce saniyede 7372647382 kere yazı yazıp gönderin system sizi muteliyor. Ondan sonra naparsaniz yapın Big Grin
her elde 2-3 kişi kesinlikle küfür ediyor bana veya başkasına hepsini banlatcan aslında ama uzun iş Smile
(06-03-2011 01:08 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]her elde 2-3 kişi kesinlikle küfür ediyor bana veya başkasına hepsini banlatcan aslında ama uzun iş Smile

Sonra da oynayacak adam arayacaksın Big Grin
Bendede küfür ssleri var kendisi 36 yaşında işsiz güçsüz gelip oyunda küfür ediyor
(06-03-2011 02:24 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Bendede küfür ssleri var kendisi 36 yaşında işsiz güçsüz gelip oyunda küfür ediyor
Big Grin dogrudur kendisi 36 yaşındadır sadece haftasonları giriyo chara..işi gücü var-evli-cocuk sahibi daha anlatam??diger zamanlarda başkaları var charında.onlardan herhangi birisi küfür etmiş olabilir..yanlış yorum yapma bilmedigin konularda..
Big Grin Big Grin Big Grin hahha "HIZIRA SELAMİ ULAŞTI" alemsin Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler