Merhaba aylardır bende bu sorun var sadece warrock ta değil oynadığım tüm online oyunlarda ekran böyle oluyor hatta bazen mavi ekran çıkıp reset attığıda oluyor bilgisayarciya verip format attırdım Vistaydi . w7 yaptılar yine böyle oluyor bilgisayarcida format attirdiğim için ekran karti driverini yanlış yuklediklerini sanmiyorum niye hala böyle oluyor anlamiyorum çözümü bilen varmi ..?
![[Resim: 2hqs7zp.jpg]](http://i52.tinypic.com/2hqs7zp.jpg)
Bunun sorunu bence monitörden kaynaklanıyordur.Tabi buda dolaylı olarak ekran kartındanda kaynaklanıyor olabilir bazı bilgisayarcılar ,müşterilerin ekran kartını değiştirebiliyo çakallık yapabiliyorlar .. formatla düzelmez he bide ekran kartının yuvasına oturmamasından kaynaklanmaz. kasanı al başka bi monitörde dene bakalım yine aynı sorun olacakmı .. geçmiş olsun kardeşim

...
Bi ara bende de oluyodu aynı olay. Mariene giriyorum hava karanlık gece olmuş sanki.

Ekran kartı soketi yerinden oynuyordum büyük ihtimal pc kasasını cok sarstınmı yerinden ekran kartı güncellemerini yap ekran kartının ve ram'lerin sabit olduğuna bak reset at gir olmuycaktır bi dahaki sefer
Sorununun driver vs ile ilgisi yok Sorununun sebebi ekran kartının bozulmasıdır Monitörlede ilğisi olduğunu düşünmüyorum çünkü sorun sadece oyunlarda ortaya çıkıyormuş