Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ping sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba

8mbit'e kadar sınırsız internet'i kullanıyorum. İlk 8 ay 27 tl sonraki aylar 55 tl olan tarife.

Bağlantı gayet iyi geliyor oyunlarda da 1-4 ms alıyordum.

Ama son 1 aydır hızım gene aynı değişiklik yok çok iyi. ama pingim 30-35 ms oldu. Neden böyle oldu anlamıyorum.Bunun bir çözümü var mı ?

Neler yapabilirim ?

geçen oyundayken bir test yaptım ping 22 çıkmıştı normalde 10la 14 arasıdır
[Resim: 2.png]

arada 3 gün geçti düzelir diye bekledim 34 den aşağı inmiyor ve oyundaki pingleri etkiliyor

ts ping 14 den 31 e çıktı oyunda arkadaşımı 30 ping görürken 90 görmeye başladım
Bunun birçok sebebi olabilir. 1.si PC nde bir virüs vb olabilir. Bu net hızını etkiler. 2.si eğer 1den fazla kullanıcı aynı hattan aynı anda bağlantı kurarsa bu da ping artışına sebep olabilir. 3.sü warrock ve ts sunucularından kaynaklanan bir şey olabilir. 4.sü Aynı anda internet bağlantısı kuran 1den fazla program veya sen farkında olmadan arka planda güncelleme yapan bir program da ping artışına sebep olabilir. Tüm olasılıkları değerlendirmek lazım Smile Kolay gelsin DOST
(06-01-2011 04:49 PM)FataL Yazılan: [ -> ]Bunun birçok sebebi olabilir. 1.si PC nde bir virüs vb olabilir. Bu net hızını etkiler. 2.si eğer 1den fazla kullanıcı aynı hattan aynı anda bağlantı kurarsa bu da ping artışına sebep olabilir. 3.sü warrock ve ts sunucularından kaynaklanan bir şey olabilir. 4.sü Aynı anda internet bağlantısı kuran 1den fazla program veya sen farkında olmadan arka planda güncelleme yapan bir program da ping artışına sebep olabilir. Tüm olasılıkları değerlendirmek lazım Smile Kolay gelsin DOST

Ayrıca speed test de ben Bursa,Eskişehir,İstanbul'u seçtiğimde her birinde ping değişiyor kafana takma bence
sen bide şuna bak Big GrinBig Grin
[Resim: 1321877584.png]
Referans Adresler